Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolat menthetetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat menthetetlen, ha a szegényebbik félt zavarja a másik előnyösebb háttere?

Figyelt kérdés
Például diplomás/vezető beosztású szülők, általános iskolai ballagásra Párizsba vitték, gyakorlóiskola/kéttannyelvű iskola, kettő C1es nyelvvizsga érettségire, egyetemen Erasmus.
nov. 14. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lehet vele leülni és megbeszélni a dolgokat, akkor igen. Ha ebből folytonos viták vannak meg problémák akkor igen.Te ezekről nem tehetsz, hogy tehetősebb családba születtél, hogy a szüleid jó pozícióban voltak és hogy neked is csak a legjobbat akarták.
nov. 14. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

MMmmi?:D

Tehát zavarja, hogy

-mit dolgoznak a szülei

-hova vitték nyarlani a szülei gyerekként

-Hova járt középiskolába

-Hány nyelvet beszél

-Élt-e egyetemi lehetőségekkel

Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória nem? Miért 5-10 éves sztorikkal foglalkozik valaki, aminek a nagyrésze ráadásul arról tanúskodik, hogy emberünk intelligens, jó tanuló?

Igen, ha valaki ilyeneken fennakad, akkor ott elég menthetetlen a helyzet. Érdemes lenne pszichológushoz mennie, mert erősen dolgozik egy kisebbségi komplexus

nov. 14. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

"kettő C1-es nyelvvizsga érettségire"

Vicces vagy, kérdező, úgy teszel, mintha a felsőfokú nyelvvizsgát csak úgy ajándékba lehetne kapni, ráadásul kettőt. :D

Mit akarsz te ettől a lánytól?

Mert, gondolom, te vagy a melós csávó ebben a kapcsolatban és a barátnőd tudását és jólétét irigyled.

Lépj ki ebből a kapcsolatból, mindenkinek az lesz a legjobb, tudod, subát a subához, gubát a gubához!

nov. 14. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, menthetetlen. Nekem is volt ilyen pasim, és őt is nagyon zavarta. Ezért nem azt csinálta, hogy megpróbált felzárkózni mellém, hanem inkább megpróbált lehúzni. Én ezt egy darabig hagytam, voltaképp észre sem vettem.

De aztán szakítás lett a vége, és utána meg is fogadtam, hogy milyen típusú emberrel nem kezdek.

És aztán persze még az a nő a bunkó, akinek vannak elvárásai a férfi felé. Szószándékból meg naivitásból nem lesz hosszú távú, működő kapcsolat.

nov. 14. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!