Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat menthetetlen, ha a szegényebbik félt zavarja a másik előnyösebb háttere?
MMmmi?:D
Tehát zavarja, hogy
-mit dolgoznak a szülei
-hova vitték nyarlani a szülei gyerekként
-Hova járt középiskolába
-Hány nyelvet beszél
-Élt-e egyetemi lehetőségekkel
Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória nem? Miért 5-10 éves sztorikkal foglalkozik valaki, aminek a nagyrésze ráadásul arról tanúskodik, hogy emberünk intelligens, jó tanuló?
Igen, ha valaki ilyeneken fennakad, akkor ott elég menthetetlen a helyzet. Érdemes lenne pszichológushoz mennie, mert erősen dolgozik egy kisebbségi komplexus
"kettő C1-es nyelvvizsga érettségire"
Vicces vagy, kérdező, úgy teszel, mintha a felsőfokú nyelvvizsgát csak úgy ajándékba lehetne kapni, ráadásul kettőt. :D
Mit akarsz te ettől a lánytól?
Mert, gondolom, te vagy a melós csávó ebben a kapcsolatban és a barátnőd tudását és jólétét irigyled.
Lépj ki ebből a kapcsolatból, mindenkinek az lesz a legjobb, tudod, subát a subához, gubát a gubához!
Igen, menthetetlen. Nekem is volt ilyen pasim, és őt is nagyon zavarta. Ezért nem azt csinálta, hogy megpróbált felzárkózni mellém, hanem inkább megpróbált lehúzni. Én ezt egy darabig hagytam, voltaképp észre sem vettem.
De aztán szakítás lett a vége, és utána meg is fogadtam, hogy milyen típusú emberrel nem kezdek.
És aztán persze még az a nő a bunkó, akinek vannak elvárásai a férfi felé. Szószándékból meg naivitásból nem lesz hosszú távú, működő kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!