Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglökött a párom már kifogáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglökött a párom már kifogásoltam valamit. Ez már menthetetlen?

Figyelt kérdés

Elegem lett abból hogy a haverjai pár naponta beállítanak úgy késő este, hogy nem szólnak ide, de beülnek az én nyakamra is úgy, hogy nem akarom. Napközben sosem hívják a párom el sehova, folyton az az opció hogy a lakásba kotlanak be, úgy hogy 5 percem sincs felöltözni vagy osszepakolni.

Ma nagyon kiakadtam, és mondtam a páromnak hogy legközelebb el fogom őket küldeni nem etikett szerinti nyelvezzettel, ha már ennyire nem érdekel senkit, hogy itt más is lakik.

Erre megfogta a kabátom, megrántott, és így arrébb tett, hogy semmi bajom nem lett, csak rántott rajtam közben.

Megbeszélni nem lehet, szerinte nincs igazam. A barátai akkor jönnek át hozzá ha ő úgy akarja.

Tudom, szakítsak, meg tűrhetetlen, és ezeket mind értem, és megteszem ha úgy kívánja a helyzet. Viszont aki tapasztalt hasonlót, vagy oldott meg a párjával hasonló szitut, az elmondhatná tapasztalatait. :(

jún. 1. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"megteszem ha úgy kívánja a helyzet"

Akkor most tedd meg, most jött el az ideje.

jún. 1. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg kommunikációval tudnátok megbeszélni. De ehhez az kell, hogy mindkét fél akarja átbeszélni és végighallgassa a másikat. Fel kell váuolzolni, hogy ki mit szeretne, kompromisszumot hozni. Másképp csak újabb veszekedés lesz belőle.

Ha nem tudjátok megbeszélni viszont, akkor semmi értelme folytatni. Egy ilyen dolog már azért kissé durva dolog szerintem, nehogy tovább fajuljon.

jún. 1. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapcsolat semmi értelme...
jún. 2. 01:09
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
Ha màr most kezet emelt rád, mire számitasz késöbb? Szerintem menekülj, nem neked valo egy ilyen tahó. Sokkal jobbat érdemelsz ennèl!
jún. 2. 03:40
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
Szóval a haverjai akkor jönnek, amikor ő akarja, te meg le vagy sz...rva, és ennek még fizikai nyomatékot is adott? Remélem, már nézed, hogy hova tudsz elköltözni!
jún. 2. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!