Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lerejti az elérhetőséget?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk együtt a csajjal, egyelőre úgy vagyunk hogy összejárunk, jól érezzük magunkat. Mert ő még nincs kész a kapcsolatra.
Beszéltünk és mondta hogy alszik, mert egyre rosszabbul érzi magát. Elköszöntünk. Utána láttam még hogy elérhető, majd lerejette hogy ne lássam. Biztos hogy ez van, mert különben mutatja mikor volt fent.
Szerintetek miért?
nov. 10. 22:06
5/9 anonim válasza:
Mert nem akarja, hogy lásd mikor van fent.
6/9 anonim válasza:
Én mindig rejtem a láthatóságot. Nem csak azért, hogy ne lássák, hanem főleg azért, hogy ne írogassanak mindenféle indokokkal.
7/9 anonim válasza:
Nálam ki van kapcsolva az elérhetőség,kapcsolatban vagyok pedig és nem beszélek másokkal. Néha mégis látszik,mikor vagyok fent. Nem kell egyből kombinálni,ezek a láthatóságok nem mindig megbízhatóak. De az is lehet,más appokat bongeszett még, videókat nézett,vagy valami. Igazából semmi közöd hozzá. Ha a párom sokáig dolgozik,én is sokszor elköszönök tőle,hogy lassan fekszem,joejt. Aztán lehet,hogy még egy negyed órát nyomkodom a telefont,csak éppen nem pont akkor köszönök el tőle,mikor már csukom is le a szemem alvás előtt.
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Nem is lenne ezzel semmi baj mert abszolút nem zavart volna ha még fent van.
Pont ez zavart, hogy lerejti, hogy ne lássam higy még fent van. Mert másért nem lett volna oka
tegnapelőtt 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!