Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van értelme a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme a szünetnek?

Figyelt kérdés

Elég friss kapcsolatról van szó, de el tudnám képzelni vele a jövőm. A baj annyi, hogy van pár dolog amivel nagyon meg tud sérteni. Azt mondja nem gondolja komolyan, meg hogy viccből mondja, amit el is hiszek neki mert a barátaival is így viccelődik, de nekem ettől még rosszul esik.

Kicsir bonyolítja a dolgokat hogy eléggé konfliktuskerülő vagyok, ezért nehezen szólok ezekért.

Ma telt be a pohár, mert beszólt valamit, belőlem pedig előjött minden, szakítottam vele. Kicsit később felhívott hogy ha megnyugodtam kicsit beszéljünk, amibe bele is egyeztem. Akkor ajánlotta hogy tartsunk szünetet, és ezalatt megpróbál változni. Nem tudom mit tegyek, mert tényleg szerettem, de most alig érzek valamit. Úgy váltunk el hogy átgondolom, de nem tudok dönteni. Nektek mi a tapasztalatotok a szünetekkel? Mennyi ideig érdemes tartani, és működik?

23L, 26F

nov. 10. 16:33
A kérdező szavazást indított:
Tartsunk szünetet
Engedjük el egymást
29 szavazat
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Azért aki szavaz írjon is valami indoklást, légyszi
nov. 10. 16:39
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a statisztikát nézzük, az esetek nagyobbik felében szakítás van utána is. Főleg ha az egyik fél csak kifogásnak használja a legyen szünet-et, hogy úgymond nyugodt szívvel tudjon másokkal is szexelni.
nov. 10. 16:40
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem ezt a tartsunk szünetet dolgot. Ez nem segít megoldani a problémát csak elodázni. Az ember nem változik sem 2 hónap sem 2 év alatt sem. Szaktani kell.
nov. 10. 16:40
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként csak akkor működhet, ha tényleg van szándék a változásra is. Az szokott lenni a fő gond, hogy szünet után is ugyanazok a problémák kerülnek elő, és a párok/egykori párok ugyanúgy nem tudják jól megoldani.

Persze kivételek mindig vannak, csak az a ritkább.

nov. 10. 16:42
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem kifogásnak akarja használni, tényleg változni szeretne. Ismerem már annyira hogy ezt tudjam, szóval itt főleg az én részemről van a kérdés, hogy még beleszerethetek ezután újra? Sosem voltam még ilyen helyzetben ezért kérdezem.
nov. 10. 16:43
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Rovid ideje vagytok egyutt. Ilyenkor meg nagyon mem annak van itt az ideje, hogy “dolgozzatok” a kapcsolaton meg problemak meruljenek fel.

Attol, hogy szerinte vicces, neked lehet serto. Azt is el tudom kepzelni, hogy o ilyen, te meg nem vagy sertodekeny, de egyszeruen nem passzoltok. Ezek olyan alap dolgok, amiken ha akartok, sem tudtok valtoztatni. Engedjetek el egymast.

Te meg legkozelebb akkor szakits, ha ugy is gondolod, mert ennek a szakitok, de aztan visszamegyek dolognak egyreszt semmie ertelme, masreszt az latszik belole, hogy total hatarozatlan vagy, olyan, akivel barmit meg lehet tenni, mert meg ha szakit is, azt sem lehet komolyan venni.

Amiket irtal, 16-17 eves gyerekek kapcsolataiban fordul elo, nem felnott emberek kozott, mint amilyenek elvileg ti is vagytok.

26N

nov. 10. 16:45
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kétszer szerelem azonos személybe és szünet nincs. Mindig előbb utóbb szakítás a vége.
nov. 10. 16:46
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Te se és ő sem fog változni ezen a téren, ezeket a dolgokat nem lehet 0/24-be kontrollálni, nem illetek össze.
nov. 10. 16:48
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
nov. 10. 16:49
 10/26 anonim ***** válasza:
86%
Konfliktuskerülő te amikor normális társalgás helyett szakítasz vele, de előtte veszekedsz vele? Akármibe lefogadom, hogy mégcsak sértőt sem mond csak nebáncsvirág vagy a nagy semmire. Ő hülye még akarna neked esélyt adni holott rövid kapcsolatban arról írsz, hogy nem tudod, hogy beleszerethetsz-e még. Pedig még meg kéne érte őrülnöd akkor is ha nem tetszik a viselkedése. Nagyon éretlen vagy. Engedd útjára. Szegény még miattad akar változtatni amikor semmit se érzel iránta és csak bántani tudod.
nov. 10. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!