Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy amúgy szeretem a párom és minden rendben köztünk mégis úgy érzem hogy szakitanom kéne?

Figyelt kérdés

Pedig nem vágyok rajta kívül senkire és tudom hogy amúgy nem lennék képes arra hogy elhagyjam.

Szóval nem értem miért agyalok ezen néha.

nov. 9. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Mégsincs rendben valami, pl. nem vagy szerelmes.
nov. 9. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs elég bajod, s generálsz helyette magadnak!

Foglald el magad hasznos és értelmes dolgokkal!

nov. 9. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elkötelezettségi gondjaid vannak, nem vagy szerelmes, unatkozol?
nov. 9. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez egy hosszabb folyamat lesz. De garantált, hogy el fogsz jutni a szakításig.
nov. 9. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk sajnos... Pszichológussal szerintem érdemes lenne átbeszélni, hogy mi a problémád.
nov. 9. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Energia tultenges. Sportolni, futni, edzeni, lefoglalni magad
nov. 10. 04:44
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Azért mert magadnak se mered bevallani de igazából egy eritreai néger 30 centi hosszú,kólásüveg vastagságú dorongjára vágysz,nem a pasikád röhejes koktélvirslijére. Állandó hiányérzet van benned emiatt és sosem leszel boldog amíg meg nem kapod a nagy néger brokit.
nov. 10. 05:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Korai maga a kapcsolat.

Illetve ahogy írták....mégsincs rendben minden.

nov. 10. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!