Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom kontrollál?
Úgy értem hogy mindent akkor és úgy csinálunk amikor ő szeretné.
Például kitalálom hogy menjünk el színházba akkor ő azt mondja jo majd elmegyünk... Meglátjuk... Aztán ő szervezi meg amikor neki jó. Ha én szervezném akkor tuti hogy ő nem neki az úgy nem lenne jó.
Forditva viszont az van hogy ha ő bármit kitalál én mindenre azt mondom hogy oké! Gyerünk! Mikor induljunk? Egyből benne vagyok mindenben.
39 F
A kontrollálás nem ez.
Vagy pl en szinházba mégcsak el se mennék. Ő legalább megmozdul.
Ha szeret szervezkedni és az neked is jó úgy, akkor ne csinálj belőle gondot, hiúságot, inkább élvezd.
Ha fontos számodra, hogy (néha) úgy legyen, ahogy te tervezed, akkor pedig tarts ki mellette!
4. Minden jól működő kapcsolatban az egyik fél (kicsit) engedékenyebb, v. legalább bizonyos területeken, hogy ne legyen súrlódás, mert a 2 dudás egy csárdásban csak feszkóhoz vezet.
Valószínű ő egy szuverénebb személy.
Igy zajlik: Én szívesen megnézném a színházban ezt vagy azt a darabot.
Párom: - Jó nézzük meg, engem is érdekel. De ne most, mert most sok minden mas programunk van.
Én: Oké.
Egy másik alkalommal:
A párom: Mit szólnál ha holnap szinhazba mennenk. Van last minute jegy.
Én: Oké menjünk.
Vagy masik pelda:
Én mondom neki hogy olyan jó lenne bekuckózni ma este és semmit sem csinálni csak együtt lenni, dumálni.
Párom: Jaj ő neki nehéz hete volt, most ő befexik 1,5 órára a kádba inkább és olvasni akar utána.
Én: Ok.
Forditva ha ő akar összebújni, vagy romantikázni én nem tudnék neki NEM-et mondani. Soha :)
Ha mind a kettőtöknek megfelel, mi ezzel a baj?
A haverjaid cikiznek miatta?
Kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!