Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehúz engem vagy csak ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehúz engem vagy csak ennyire figyelmetlen? 24L

Figyelt kérdés

A párom 32F. Nyár óta vagyunk egy pár, nekem ez az első “normális” kapcsolatom.

Minden rendben van köztünk attól eltekintve, hogy most már sokadjára fordul elő hogy megkér hogy vegyek neki valamit a boltban (ha dolgozik akkor reggeltől estig), de nem fizeti ki. Nem is lenne ezzel baj ha 1-2 ezer Ft-os dolgokról lenne szó hébe-hóba, de legutóbb 5 ezer Ft értékben írt össze dolgokat és nem fizette ki.

Olyan is volt hogy rendelt valamit 20 ezer Ft-ért az én bankkártyámról mert neki nincs, azt mondta reggel szóljak rá hogy adja oda a pénzt. Nem szóltam mert kellemetlennek éreztem volna pedig tudom hogy nem kéne annak lennie. 3 napig a füle botját se billegette a pénz felől, aztán törölték a megrendelést mert mégsem volt már abból a termékből így visszakaptam a pénzem.

Én eddig egyszer kértem meg hogy hozzon nekem valamit, külön kocsival voltunk a parkolóban és én nem akartam bemenni a boltba. Odajött a kocsimhoz és megvárta míg a kesztyűtartóból kihalászom a 2000 Ft aprópénzt.

Ha ő jön hozzám és rendelünk kaját akkor én fizetem, ha én megyek hozzá akkor ő.

Ha én megyek hozzá és főtt ételt rendelünk akkor mindig csak 1 adagot rendel, mert hogy úgyis “jó sokat adnak” de sokszor nem lakok jól tőle. Ha ő van itt akkor megy a válogatás mert itt több lehetőség van. Volt olyan hogy 8ezer forintot fizettem a lángosért amit én ettem és a hamburgerért amit ő. Eddig 1x volt olyan hogy kettőnkre főztem egy kedd délután. Szerda este jött, azt mondta ő nem tudja megenni azt a kaját ami már hűtőben volt. Azóta csak magamnak főzök. Mindketten albérletben lakunk, ezért sem értem hogy miért csinálja ezt velem mikor tudja hogy milyen nehéz kijönni ennyi pénzből.

nov. 8. 23:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy gondolta, megfeji a pénzes tehenet.
nov. 12. 14:15
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

"Én eddig egyszer kértem meg hogy hozzon nekem valamit, külön kocsival voltunk a parkolóban és én nem akartam bemenni a boltba. Odajött a kocsimhoz és megvárta míg a kesztyűtartóból kihalászom a 2000 Ft aprópénzt."

Valószínűleg sosincs pénze, elszórja tippmixre, meg elqrvázza, kifizeti gyerektartásra, elviszi a végrehajtó.

Bankszámlája is nem véletlenül nincs.

Valószínűleg a kocsi se az ő nevén van, ne vigye el a végrehajtó.

nov. 12. 14:59
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

32# ismertem ilyet, barátnőm exe. Jóvágású, szimpi, jó dumás, humoros fickó. Jó állása is volt 600k felett keresett tizenéve azokban az időkben, mikor a csurig pakolt Tesco havi bevásárlás 30-ból kijött.

Mégis valahogy sose volt pénze. Lassacskán kiderült, hogy mindenféle végrehajtásai vannak régről(parkolás, vissza nem fizetett hitelkártya, Cofidis, telefonszámla stb. Valami pocsék volt a pénzügyi kultúrája. Szintén nem volt banszámlája. A duma az volt, hogy" én szeretem ha nálam van a pénzem, nem fogok egy bankot se pénzelni". A kocsija az anyja nevén volt. Valószínű, kérdező, te is kifogtál egy ilyen példányt

nov. 12. 17:13
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen kitartani egy 8 évvel idősebb fickót? Ezigen...

Nem vennék neki semmit ha nem adja oda a pénzt, a bankkártyám adatait meg végképp nem tudná hogy azzal rendelgessen. De mindenekelőtt, kirúgnám a tarháló nullagyulát úgy a harmadik lehúzásomnál (tegyük fel hogy türelmes vagyok...), persze a tartozásai megadása mellett.

nov. 12. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!