Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehúz engem vagy csak ennyire figyelmetlen? 24L
A párom 32F. Nyár óta vagyunk egy pár, nekem ez az első “normális” kapcsolatom.
Minden rendben van köztünk attól eltekintve, hogy most már sokadjára fordul elő hogy megkér hogy vegyek neki valamit a boltban (ha dolgozik akkor reggeltől estig), de nem fizeti ki. Nem is lenne ezzel baj ha 1-2 ezer Ft-os dolgokról lenne szó hébe-hóba, de legutóbb 5 ezer Ft értékben írt össze dolgokat és nem fizette ki.
Olyan is volt hogy rendelt valamit 20 ezer Ft-ért az én bankkártyámról mert neki nincs, azt mondta reggel szóljak rá hogy adja oda a pénzt. Nem szóltam mert kellemetlennek éreztem volna pedig tudom hogy nem kéne annak lennie. 3 napig a füle botját se billegette a pénz felől, aztán törölték a megrendelést mert mégsem volt már abból a termékből így visszakaptam a pénzem.
Én eddig egyszer kértem meg hogy hozzon nekem valamit, külön kocsival voltunk a parkolóban és én nem akartam bemenni a boltba. Odajött a kocsimhoz és megvárta míg a kesztyűtartóból kihalászom a 2000 Ft aprópénzt.
Ha ő jön hozzám és rendelünk kaját akkor én fizetem, ha én megyek hozzá akkor ő.
Ha én megyek hozzá és főtt ételt rendelünk akkor mindig csak 1 adagot rendel, mert hogy úgyis “jó sokat adnak” de sokszor nem lakok jól tőle. Ha ő van itt akkor megy a válogatás mert itt több lehetőség van. Volt olyan hogy 8ezer forintot fizettem a lángosért amit én ettem és a hamburgerért amit ő. Eddig 1x volt olyan hogy kettőnkre főztem egy kedd délután. Szerda este jött, azt mondta ő nem tudja megenni azt a kaját ami már hűtőben volt. Azóta csak magamnak főzök. Mindketten albérletben lakunk, ezért sem értem hogy miért csinálja ezt velem mikor tudja hogy milyen nehéz kijönni ennyi pénzből.
Érdekes nem gondoltam volna hogy létezik ilyen de igen ez szerintem is lehúzás.
Esetleg beszélj vele.
"Tegnap este írta, hogy most nézett a kocsijára alufelnit 200 ezerért."
Komoly csávó, 32 évesen, albérletben lakva... 🤣
Ez ám az életcél, alufelni... 🤣
Tuti valami roma csávó lehet...
Verszácse, nájki, ültetett audi, alufelni, albérlet... 🤣
24 nem mindenki születik bele a jóba és a nőnek nem baj hogy albérletben él? Nem akarom bántani kérdezőt mert igaza van de azért gondolkodj màr ember.
Diplomával lehet meg tudod keresni a hàz àràt de egyébként rohadt sok idő kell hozzà. Ha lehetséges. Én 400 at keresek és rohadt sokàra vehetek egy 20 millás lakást ha minden össze jön nem megyek nyaralni tovàbbra sem lesz kocsim stb és ìgy is úgy is le néz valami beképzelt szerencsétlen.
"Mondtam hogy fizesd ki b+…de nem fogom kifizettetni vele, látni sem nagyon akarom (nem csak emiatt, voltak még kisebb nagyobb simlisségek amik most tudatosultak bennem). Kiábrándultam belőle teljesen."
Mesélj, légyszíves!
Nem olvasom végig az összes kommentet.
A férfi egy hulladék . Meg kell tőle szabadulni .
A kérdezőt sem sajnálom mert tuti felszínes szerintem. Azért fogadja el a pasit mert hiába görény a személyisége attól még biztos valami szép fiú.
Ha egy kocsi nélküli , átlagos pocakos férfi aki tényleg tisztességes lenne vele az nem kéne neki. Mert nem extra jó külseje.
"Ha egy kocsi nélküli , átlagos pocakos férfi aki tényleg tisztességes lenne vele az nem kéne neki. Mert nem extra jó külseje."
Attól, hogy valaki átlagos, pocakos férfi, még nem lesz tisztességes. Nem a pocakosság, slamposság, lustaság tesz bárkit tisztességessé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!