Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal? Hogy jöttetek össze?
chat.hu-n.. kivoltam nagyon éhezve eggy lányra, akivel eggyütt elhetek, és szeret engem ő is viszont:)
2008.02,19.-én felmentem chat.hu-ra volt fent 5 csaj, megnéztem mind az 5-öt, ő nagyon megfogott,ráírtam hogy szija, visszaírt, aztán valahogy nemtudom elfelejtkeztem a chat ablakról, haverommal dumáltuk hogy mindjárt megyünk játszani, aztán mondta hogy előbb elemgy fürdeni.. mondtam neki hogy oké.. aztán eszembejutott a csaj meg a chat.. mondom hjaaaaaaaj..:) erre látom hogy írt hogy mi újság? elkezdtünk hülyéskedni, aztán lett valami szar a chat-el, és a nevét nemtudtam megjegyezni mert úgy eltünt a chat hírtelen.. mondom hjaaaaj ne.. másnap láttam hogy van 1 levelem.. ő volt..:) fél évet beszélgetttünk meg minden, aztán találkozunk, és szolnokon volt a randi ( én ceglédi vagyok, ő szoboszlói) nagyon jó volt a randi, és Du 5 fele elpattant az első csók:) nagyon szeretem, tiszta szívemből!
éééés milyen érdekes, hogy pont eggy hajszálon múlott minden:) mert ha én elfelejtkezek a chat-ről, vagy ő nem írja fel a nevem a kezére, mikor elment a chat, akkor megsem ismerjük egymást, és nem is jöttünk volna össze. Hihetetlen, mennyin múlott..:)
hát... a mienk elég bonyolult volt. az egész úgy kezdődött, hogy pénteken temettem a nagymamám, szombaton mentem nyaralni az akkori pasimmal, aki lent a Balatonon kidobott. miután hazaértem felléptem chat.hu-ra és megismerkedtem egy sráccal, aki öcsém csapattársa volt régen. elhívott bulizni, elmentem. a munkatársainak már előtte jóval bejelentette, h visz egy csajt. a párom együtt dolgozott vele és ki akart vele b*szni és el akart szedni tőle engem, úgy h még azt se tudta, h ki vagyok... végül a buliban találkoztam a párommal és a hátsó helyiségben egy 4-5 órás beszélgetés lett belőle. a következő hetekben többször találkoztunk, majd 3 hét után összejöttünk egy rockkoncerten. 3 hét után kidobtam, mivel rájöttem, hogy még mindig a régi barátom szeretem és ő kell nekem. de nem jött össze visszaszerezni, kikészültem idegileg, ekkor hívtam fel Őt, hogy nem-e beszélhetnénk. egy eszköznek kellett, hogy kilábaljak az előző kapcsolatomból, de mára már egy több, mint 2 éves kapcsolat lett belőle :)
22/N
:)
Hát én megismertem Őt, de csak sokkal később találkoztunk újra. Akkor úgy voltam vele, hogy nem fogok utána epekedni. Ha bejövök neki, az pillanatok alatt kiderül. Kb. negyed órát adtam magamnak. Nem kellett annyi. 5 perc után már csókolóztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!