Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új barátnőm ha ezt kijelentette az intő jel vagy manapság ez normális elvárás?
Figyelt kérdés
Mondta, ha összeházasodunk és teherbe esik akkor ő utána már nem akar dolgozni többé, hanem nekem kell biztosítanom az anyagi hátteret neki és a gyerek(ek)nek és mivel jelenleg ápolóként dolgozom azt ott kell majd hagyjam és tovább kell tanulnom és olyan munkát kell keresnem ahol jól tudok majd keresni vagy külföldön kell élnünk ahol ezt el tudom érni.ma 15:58
11/20 anonim válasza:
Ez egy incelkamu. Napok óta megy a hiszti hogy egy ilyen incel szerint a magyar nők nem dolgoznak szülés után hanem a milliomos férjeikkel tartatják el magukat. Ennek igazolására írta ki ezt a szánalmat. Akkor most keressük meg a magyar férjeket akik magas színvonalon eltartanak egyedül egy családot 🔍
12/20 anonim válasza:
Az nekem mondjuk izgis, hogy hogyan lett a barátnőd, ha ennyire nem tisztáztátok le, ki mit akar.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az incel de semmi valótlanságot nem írtam
ma 17:41
16/20 anonim válasza:
Pedig a többi kérdésednél helyesen használod mondatban az incel szót, szóval vagy szerencsés vagy, vagy hazudsz.
17/20 anonim válasza:
Ez nem red flag, hanem egy nagyonis világos kijelentés.
Szerintem tök jó, hogy őszinte - így te is el tudod dönteni, hogy bevállalod vagy sem.
Ha férfi lennék, páros lábbal rúgnék ki egy ilyen nőt, de nem vagyunk egyformák…
18/20 anonim válasza:
Hu nagyon gáz a kiscsaj. Menekülj amíg nem késő! Egy életre elbaszod az életed ha vele maradsz. Büdös neki a munka és azt várja el hogy eltartsa egy balek, aztán minden filléred elkölti. Te vagy a világ legnagyobb pancserje ha ennek az egyednek odacsinálsz egy pulyát és el veszed feleségül. Védekezz mindenképpen, mert hamar fel fogja csináltatni magát az ilyen aztán baszhatod.
19/20 anonim válasza:
Lehetnek ilyen elvárásai, de nem kötelező teljesíteni. Szerintem egyszerűen nem egymást keresitek. Személy szerint azt gondolom, hogy mindenki azt vár el, amit akar, de el kell fogadni, ha a másik ezt nem akarja/tudja nyújtani, és nem belekényszeríteni abba. És ha nem kompromisszumkész, akkor tovább lehet menni. Én sem jönnék össze olyan férfival, aki azt akarná, hogy ne dolgozzak, és adjam fel a karrierem. Nincs harag, (velemenyem lenne róla), de nem egymást keressük. Ennyi.
20/20 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy sosem akarsz gyereket.
Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!