Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűnt a srác, mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 éve szexkapcsolatban vagyunk egy sráccal, bár inkább barátság extrákkal-nak mondanám, mert nem csak szex van, hanem közös programok, stb., de nem vagyunk együtt.
Ma estefelére volt megbeszélve tali, de eltűnt és 18 órája nem volt elérhető.
Még soha nem mondott le talit, főleg nem tűnt el szó nélkül, úgy pláne nem hogy meg volt beszélve.
Mit tegyek? Ugye nem vagyunk együtt, nem igazán ismerem a barátait, sem a szüleit.
Tiszta ideg vagyok, gyomorgörcsöm van :/ Csak arra tudok gondolni, hogy mi van ha történt vele valami, vagy nem tudom.
Ti mit tennétek?
22L
tegnap 21:46
11/13 A kérdező kommentje:
Eléthető volt de nekem semmit sem reagált, viszont van egy közös ismerősünk akire ráírtam, azt mondta neki az előbb reagált az üzenetére:))
Hát akkor mindegy is…:)
ma 00:51
13/13 anonim válasza:
Lapit. Valami no kerult nala kepbe, de nem vette a batorsagot, hogy elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!