Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűnt a srác, mit tegyek?
1 éve szexkapcsolatban vagyunk egy sráccal, bár inkább barátság extrákkal-nak mondanám, mert nem csak szex van, hanem közös programok, stb., de nem vagyunk együtt.
Ma estefelére volt megbeszélve tali, de eltűnt és 18 órája nem volt elérhető.
Még soha nem mondott le talit, főleg nem tűnt el szó nélkül, úgy pláne nem hogy meg volt beszélve.
Mit tegyek? Ugye nem vagyunk együtt, nem igazán ismerem a barátait, sem a szüleit.
Tiszta ideg vagyok, gyomorgörcsöm van :/ Csak arra tudok gondolni, hogy mi van ha történt vele valami, vagy nem tudom.
Ti mit tennétek?
22L
Szerintem az nem eltűnés, ha valaki 18 órája nem elérhető.
De ha te tényleg az életét félted, akkor annyit tudsz tenni, hogy kikutatsz valami családtagját facebookról, vagy bárhonnan, vagy pedig nem teszel semmit, mert belátod, hogy ez még nem eltűnés.
Nem tudsz mit tenni, vársz. 18 óra még nem eltűnés. Majd ha 2 napig semmi jel, akkor lehetne "aggódni", de akkor sincs értelme.
Mellesleg ez kapcsolat szagú... nem értem, miért tartanak manapság sokan ennyire a dologtól. Kell a szex, meg a párkapcsolati dolgok, de nem mondják rá ki, hogy az, nem vállalják fel egymást + még nyitott ajtókat is hagynak ezzel, mondván, hogy "amúgy sem vagyunk együtt". Ez kimondatlanul is, de tiszteletlen, mert nem tiszteli meg annyira az egyik a másikat, hogy azt mondja "jah, lehet hogy jön majd jobb, de maradni fogok, mert nekem te kellesz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!