Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhat egy nő a férfinak?
A barátom már nagyon sokszor mondta nekem, hogy szerinte semmit nem kap tőlem. Azt kérte, gondolkozzak el azon, lemondtam-e valaha bármiről érte, vagy tettem-e bármit a kapcsolatunkért. Már a kapcsolatunk első heteiben előhozta, hogy szerinte ő sokkal többet tesz értem, mint én érte, amit azzal indokolt, hogy ő jár át hozzám.
Fogalma sincs, mit teszek érte, és kérte, mondjam el. Ekkor elmondtam neki, hogy szerintem mivel fejezem ki az iránta érzett szeretetemet: azzal, hogy sokat bújok hozzá, simogatom, dicsérem, meghallgatom, ha valami bántja, és próbálok lelkileg segíteni. Nagyon ragaszkodom hozzá, és biztosítom arról, hogy stabil pont vagyok az életében, nem kell félnie. Szexuálisan is igyekszem maximálisan kielégíteni: kezdeményezek, és akkor is benne vagyok, ha épp fáradt vagyok, mert fontos nekem, hogy jól érezze magát.
Hagyom, hogy irányítson, követem, és örömmel tölt el, hogy vele lehetek. Ezek mind-mind olyan dolgok, amiket adok neki vagy amik természetesen fakadnak belőlem.
Most, hogy sokadjára is előhozta ezt a témát, elgondolkoztam: mit várhat egy férfi egy nőtől? Miért mondja, hogy semmit nem adok? Kérdeztem már tőle, pontosan mire gondol, de soha nem tudta megfogalmazni.
Úgy érzem, hogy ezzel az egész személyemet utasítja el, nem vagyok elég úgy ahogy vagyok, az kevés ami vagyok. Amit nyújtok neki az egy láthatatlan semmi, hogy szeretem és valami nagyot kellene tennem, hogy érezze vagy elismerje?
Szerintetek is semmit ez egy semmi? Mit kellene tennie egy nőnek, hogy ne legyen egy nulla?
Hidd el, nagyon sokan csak erre vágynak amit te alapként megadsz neki.
Nekem ez kicsit ilyen nárcisztikus vonásnak tűnik, próbál hibáztatni, hogy te nem vagy elég pedig ő mindent megad neked. Én azért a helyedben kezdenék óvatos lenni.
Így is túl sokat adsz. Nem kell így alárendelődni. Ő ezzel a kijelentésével csak ezt szeretné fokozni. Hogy megijedj, még ez is kevés, még többet kell tenned érte és még jobban feladni magad.
Ne tedd.
De konkrétan mit hiányol? Mert ez így elég érthetetlen, hogy nem adsz “eleget”.
Mit szeretne? Mire vágyik? Mit hiányol?
Ha ezeket elmondja, akkor lehet segíteni rajta, vagy esetleg azt tudod mondani, hogy szerinted túl sokat kér. Ez így a semminél is kevesebb.
Ha nem válaszol arra, hogy konkrétan mi hiányzik neki, akkor ezen elég nehéz segíteni.
Mert amúgy ő mit tesz bele ebbe a kapcsolatba? Gondolom az, hogy átjár hozzád, abból ő sem jön ki rosszul...
De mondok egy tippet:
Szakíts vele, ha ennyire problémás neki, ennyire kevéssé értékel. Ha nem lesz ez a sok klassz érzelmi-testi dolog, akkor talán jobban átgondolja az életet. Ha meg nem, akkor amúgy se kár érte.
Ne engedd neki, hogy lehúzzon!
3
Nem mindneki nárcisztikus, aki szimplán csak bunkó vagy éretlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!