Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meiket válaszam? Összevagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meiket válaszam? Összevagyok zavarodva:S

Figyelt kérdés

Most szakítottam a barátommal és egy másik srác teccik akivel csak msnen beszéltünk még eddig.Eziránt a srác iránt jobban vonzódok mint a bartom iránt és elhívott náluk filmet nézni.Izgulok:SDe másrész a vol tbarátom még nem hagy békén.Kettőjük között örlődök:SMeiket álaszam?:'(

18/L

2010. nov. 4. 22:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Yes sir.
2010. nov. 4. 23:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Ezt már szeretem, katona!
2010. nov. 4. 23:21
 13/21 anonim ***** válasza:

A költőknek, íróknak megvan a "joguk", hogy kikerüljék a helyesírási szabályokat. A helyesírási szabályzat pontosabb, már, ha nem kínából származik.

Amivel tuti nem kezdünk mondatot amúgy: Hát,,,, hogy

2010. nov. 4. 23:25
 14/21 anonim ***** válasza:
ez úgy bűzlik ahogy van
2010. nov. 4. 23:27
 15/21 Raj-osztagos válasza:
Válaszd a nyelvtan könyvet!
2010. nov. 4. 23:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha mindenki profi lenne, (engem is beleértve)Akkor a mien szóra is fel figyeltetek volna... Milyen
2010. nov. 4. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj az érettségire.
2010. nov. 5. 05:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Első pont ne OFFolj ehez képest....Szerintem hagyd az exedet ...Nem volt jó vele,gondolod hogy ezután jó lesz ???
2010. nov. 5. 08:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésemre adott válaszokat,viszont a helyesírásommal kapcsolatban csak anyit h elég későn írtam,de minek magyarázkodok én nektek szarok belétek:@
2010. nov. 5. 13:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert egy műveletlen kis proli vagy.
2010. nov. 5. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!