Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele? Összevagyok zavarodva!
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam aki néz órán.Hazafele nem a megszokott úton megy hanem elkísér egy darabig.A beszélgetéseket ő kezdeményezi.A barátnőjéről nem igazán szeret beszélni.Ma egy tábla Milka csoki fogadott az asztalon.A srác tette oda.Miután megkérdeztem hogy miért azt mondta hogy azért mert tudta hogy szeretem a csokit és reméli hogy így szóba állok vele.Azt mondta ha kell minden reggel kapok tőle csokit csak beszéljek vele.Szerintetek mért csinálja ezt ha van barátnője?Mit tegyek?Fontos lenne!2009. szept. 4. 13:53
1/5 anonim válasza:
teccesz neki. beszélgess vele az még nem bűn ha van barátnője. aztán majd eldöl
2/5 anonim válasza:
Biztos hogy tettszel neki. Kérdezz rá hogy mért csinálja? Hiszen van barátnője.... Ha akar tőled vmit , először hagyja el.
3/5 anonim válasza:
Hát mondjuk elég érdekes, hogy a csokival próbál lenyűgözni, de jobban érdeklődik irántad mint a "barátnője" felé... tetszel neki, ennyi.
4/5 anonim válasza:
szerintem felángolt benne egy olyan érzés hogy szeret téged deh nemakarja dobni a csaját mert fél hogy te nem et mondasz neki.. pedig érted megtenné hogy dobja ha te igent mondasz neki hogy járjatok szerintem..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Igazából most a barátommal nem vagyunk valami jóba.Mivel az exe aki a legjobb barátja sokszor bekavar.Mikor ez a srác megtudta hogy van barátom kicsit elszomorodott.Már alig várom a hétfőt hogy újra lássam.
2009. szept. 4. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!