Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok elég jó?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a barátom lenéz, és nem szeret engem. Pedig a kapcsolatunk elején nagyon kedvesen viselkedett velem, de ez már elmúlt. Veszekedésnél volt, hogy magához szorított, vagy meglökött. Volt már hogy azzal fenyegetőzött, hogy az ágyba belevág. Egyszer meg is harapott.
Nemrégiben pedig azért hőbörgött nekem, hogy én direkt romlott kaját vittem neki, pedig ez nem volt igaz, hiszen én is ettem belőle, ekkor olyan csúnya hangnemben beszélt velem, azt mondta hogy nem is kell neki másik.
Nekem mindig azt mondja, hogy lapos a fenekem, tornázhatnék, más nőket meg dicsér, legyen szó akár a Facebook-ról. is.
Mikor szakítani akartam vele, azt nem hiszi el, és szerinte én mindent felfújok.
okt. 28. 16:59
1/10 anonim válasza:
Te hagyod, hogy így bánjon veled! Nincs olyan, hogy nem hiszi el! Szakítasz, tiltod, törlöd mindenhonnan és nem beszélsz vele, és elöbb utóbb fel fogja fogni, hogy szakítva van! Ne játszd már a szerencsétlent aki csak az események áldozata! Magadnak legyél elég jó, és ezért te tehetsz, hogy magaddal úgy bánj, ahogy kell! Ne tőle várd! Te legyél az, aki csak olyan embernek adod magad, aki jól bánik veled!
2/10 anonim válasza:
"Mikor szakítani akartam vele" - nem akartál, pedig jó lenne. Jót mond az 1-es.
3/10 anonim válasza:
Majd ha letiltottad mindenhol és többé a telefont se veszed fel neki, akkor majd elhiszi, hogy szakítottál vele. Amíg ilyen nyámnyila vagy és minden alázást eltűrsz, meg még meg is köszönöd, addig nincs mit lehinnie, hiszen tényleg nem szakítottál vele.
4/10 anonim válasza:
Remélem tudod,hogy ez a kapcsolat nem hosszú életű?! Sérteget,lapos a feneked... Leépíti az önbizalmad,aztán te vajon mész utána ,hogy úgysem kellenel másnak.Nem tudom megérteni,hogy nők miért nem tartják magukat annyira,hogy olyan kapcsolatban legyenek ahol tisztelik.Mond el légyszi ,hogy gazdag?nagy a fqrka vagy mi tart mellette ?Dehát szeretem....nem lényeg😀
5/10 anonim válasza:
Még is megfelel neked hiszen még mindig vele vagy
6/10 anonim válasza:
Kérdező, miért vsgy még vele?
Csak nem eltart?
7/10 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy összeilletek, vagy totál hülye vagy mert vele maradsz.
8/10 anonim válasza:
Nem te nem vagy elég jó, ő nem elég jó ember.
9/10 anonim válasza:
Legyen önbecsülésed, és azonnal azakíts vele! Ez egy féreg. Férfiként írom, nem kell az Neked, hogy a párod üssön, verjen!
10/10 anonim válasza:
Ez egyes egyedul a te hibád, hogy nem hagyod ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!