Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónap után már nem kíván? Miért?
Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapig voltunk együtt,nagy volt a szerelem, szenvedélyes szex, aztán 2-3 hónap múlva már úgy éreztem ő nem kivan engem igazán, sokszor visszautasította a kezdeményezésemet, folyton kudarc élményem volt emiatt, sokat sirtam éjjelente. Azt mondta neki kisebb a libidoja, meg most fáradt meg stresszes, blabla. Tudom hogy viszont ő is nagyon szeret, de én ezt nem bírtam tovább hogy csak kb barátként kezel és, azt mondta a végén hogy nem ilyen lanyok az esete, ezért elhagytam. Hogy lehet ez hogy az elején minden ok, aztán meg mégsem érez szexuális vágyat, nem kellek neki ugy mint ő nekem?? Nem értem! Fáj és elment e téren az összes önbizalmam is.okt. 27. 21:19
1/9 anonim válasza:
Kiszeretett belőled, előfordul ilyesmi. Majd másnak tetszeni fogsz.
2/9 anonim válasza:
Még azt se írhatom, hogy szerelmes volt beléd. Inkább kanos volt, vagy azt hitte, hogy beléd zúgott, de hamis érzés kötötte hozzád. Máskor ha a pasi állandóan elutasít, nem kezdeményez szexet, vagy eltér a szexuális vágy/preferencia akkor ne húzd az időt mellette. Szakíts időben és akkor nem lesz annyira nullán az önbizalmad, hamarább felállsz mint jelenleg. Megtépázta rendesen, de valljuk be tehetsz róla mert engedted neki miközben szakítani kellett volna. Tanulj az esetből, jó lecke volt, fogd fel így, idővel túllépsz rajta. :)
3/9 anonim válasza:
Fellángolás volt csak sajnos, amit érzett és elmúlt, röviden ennyi! Jól esett neki egy kis törődés tőled, feltöltődött általad, férfinak érezte magát melletted, lehet, hogy szeretett is a maga módján, de nem volt beléd szerelmes. Tudom, most a poklok poklát éled át, adj időt magadnak, hogy feldolgozd, ez sajnos nem az volt, aminek látszott. Jó tanács, szakítsd meg vele végleg a kapcsolatot, ha jót akarsz magadnak, nehogy belemenj a legyünk barátok játékba!
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg neki ennyi a normál igénye a szexualitás terén:(
5/9 anonim válasza:
Nem miattad van!
Tudom, most rossz érzés lehet... De hidd el, ez a pasi volt kevés...
6/9 anonim válasza:
Majd jön jobb, addig irány az edzőterem! ☺️
7/9 anonim válasza:
A pasik hamar kiégnek. Mások meg elkezdenek nőzni.
Nem képesek hosszutávu szexre eggyel
8/9 anonim válasza:
Nem kapcsolatot akart hanem megrakni párszor. Sajnálom. Tudom hogy szr érzés. De ezt idővel majd megtanulod kiszűrni, és messze elkerülöd őket.
9/9 anonim válasza:
Szia! Attól is függ,hogy nézel ki! Láthatnálak? Gabessz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!