Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A házasságunk 7 éve tart,eleinte azt igérte leszokik az alkoholról de nem sikerült betartania,voltak persze miatta veszekedések hogy tartsa meg a határt.Tavaly kiderült hogy más férfiakkal beszélget (a férjem) meg hogy vannak meleg hajlamai,teljesen lesokkoltam tőle,megh legyen nyitott kapcsolat-jelzem két hétig nincs itthon és egy hetet van,de akkor is csak a szobájában üldögél és iszik,ha kérünk valamit csak morrog,tehát eléggé elhanyagolva éreztem magam mint feleség.Na oke belementem ha oda all mellenk,a csalad melle-szeretem ot,a 3 eves kislanyunk apja-de nagyon rosz 3 honapot eltem meg,mikor kiderult ez a ferfiak iranti vonzalma,hiaba jeleztem fele,ot nem erdekelte hogy en hogy erzek hanem nyiltan irogatni kezdett mindenkivel akivel csak erte.Akkor elgyengyultem nagyon,azt hittem nem fogok felallni belole es kardomba dőltem…lett egy 3 hónapos munkahelyi szeretői viszonyom egy fiatal fiúval,akit aztán dobtam mert nem bírtam ezt hogy őt kihasználom de nem tudom szeretni,ő pedig komoly kapcsolatot akart és hogy hagyjam el a férjem….na ennek egy éve,ès ma elmondtam neki mert 3 honapja bele akar vinni egy 3asba meg egy nővel és én ezt nem bírom már.Elmondtam hogy oke en is megtettem és egyenlőek vagyunk,legyen ennek vége…mert nem vagyok boldog mellette.Elismerte hogy hibas,hogy orokke magamra hagy,de azt mondta hogy nem csalt meg soha es most ez neki rosszul esik…de hat o kerte hogy ez legyen…a megcsalas reszeben nem hiszek neki-lattam hogy talalkozokat beszelt meg masokkal-es most be van ulve a szobajaba es sír…én meg nem tudom mit kellene tegyek…elmondtam neki hogy oke ha elakar jarni,legyen nyitott a kapcsolat…akkor majd en is ugy allok hozza,de a gyerek miatt is,meg h en mindent o erte felaldoztam hogy vele lehessek-mert szembe alltam a szuleimmel o erte-ne legyen vege,azt mondta maradjunk egyutt de minden legyen a regi,o neki jo h nm kell foglalkoznia velem…szoval itt ulok es nezek magam ele mert nem ertem mi a baj velem hogy nem tudok a kapcsolat dinamikajan sehogy se valtoztatni…nem is veszekedek se semmi,mindig mosolygok megha bant is csak mert remenykedem…mit kellene tennem?mit nem latok? (28N és 33F)
okt. 27. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarod látni, hogy kivel vagy házas. Becsapod saját magad.

Valójában meleg, csak egy alibi feleség kellett neki. Csak egy díszlet vagy, ami mögött rejtve kiélheti a valódi énjét. Ráadásul egy alkoholista. Az sem mentség, hogy valószínűleg azért iszik, mert feszült az állandó hazudozás miatt.

Mi tart mellette?

okt. 27. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sosem fogom megérteni az ilyen embereket akiket bármilyen módon lehet használni lábtörlőnek és ott rugnak bele ahol akarnak mert te mosolyogva eltűrsz mindent és magadban keresed a hibát. Ha ennyire oatoba vagy hogy még ezek után sem vagy képes elválni és új életet kezdeni akkor szenvedj csak tovább ugyan úgy mosolyogva.
okt. 27. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

Az élet erről szól. Szenvedni kell mert nehogy túl könnyű legyen már valami.

Emléksztetsz arra akinek a helyében nem lenne jó lenni.

okt. 27. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én sem értem, mit nem látsz. Gyakorlatilag mindent leírtál. Én ennek a töredékéért lapátra tettem volna, pedig az én ingerküszöböm is jó magasan van.

Olvass utána, mit jelent a kodependencia és a traumás kötődés.

okt. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!