Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam a tudomására, hogy kezd hanyagolni és szarul esik?
Figyelt kérdés
Sokszor veszekedtünk mostanában, és úgy érzem hanyagol, másnak ír , facebookon jelölget embereknek írogat, nekem meg alig...2010. nov. 4. 20:10
1/19 Moszuke válasza:
hát engem is bántana ha a párom nem írogatna nekem közösségi portálokon.
nem igaz, hogy naphosszakat személyesen együtt töltünk és nem képes írni -.-"
teljesen lelkifurkám van már, hogy hol rontottam el. biztos már nem is szeret! múltkor sem lájkolt engem!! elhanyagolva érzem magam!:(
és bezzeg másoknak meg írogat! hát mi, ha ez nem hanyagolás??
2/19 A kérdező kommentje:
Jó csak te nem vagy ilyen helyzetbe mint én, hogy csak neten tudjuk tartani a kapcsolatot.. nektek biztos jó egész nap együtt vagytok stb:)
2010. nov. 4. 20:16
3/19 anonim válasza:
Énis ebben a helyzetben voltam/vagyok, de azthiszem már csak voltam. Én megbeszéltem vele a dolgot.A haverok miatt hanyagolt de nála ez szokás,mert sokszor átkattan neki.Hát ha más lányokat jelölget meg ilyek ott már szerintem komolyabb a gond :S Kerek perec mond meg neki, hogy mi van mond neki aztis,hogy ha így folytatja akkor lelépsz. Aztán már csak a reakciót írd meg és segítek :) Pasi témában nagyon ottvagyok :D esetleg még annyi hogy mi a csillagjegye?:D sokat elárul róla nézd meg!
4/19 A kérdező kommentje:
most egy ideig családi okok miatt nem tudunk találkozni..
2010. nov. 4. 20:17
5/19 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és most volt egy veszekedésünk amiből még fel fel állunk..:S
2010. nov. 4. 20:18
6/19 A kérdező kommentje:
Nem akarok igazából most veszekedni vele, valami amit csinálhatnék..:S
2010. nov. 4. 20:21
7/19 anonim válasza:
jaj,hogy fiú vagy :D bocsi ezzel kellett volna kezdened :D Háát én nem is tudom én azért lennék olyan vagy mert már nem érdekelsz vagy, mert valamivel felbosszantottál és azt akarnám hogy szenvedj. Írj még valami konkrétat hogy mi történt.
9/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk annyi hogy írok neki nem válaszol, és látom hogy hogy másnak ír meg kérdezem spanomat neked ír? mondja igen... De nem bántottam meg semmivel, most eltünt msn-ről írtam smst nem bírja kézbesíteni:O:\
2010. nov. 4. 20:30
10/19 anonim válasza:
Figyelj várj egy kicsit,mert lehet,hogy idő kell neki,ha nem változik akkor ennek vége,de mindenképpen kellene vele beszélned vagy mond meg haverodnak,hogy kérdezze meg vagy másszon rá milenne a reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!