Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer csal maskor is fog?
Figyelt kérdés
Lennétek olyannal együtt aki előző párját megcsalta? Számít e volt oka vagy sem?okt. 24. 12:49
1/10 anonim válasza:
Nem lennék. Szerintem erre nincs ok. Vagyis az egyetlen az, hogy ő megcsalós.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy nem is látsz bele mi volt a prbléma miért csalta meg már kizáro ok? Azér ez nem fekete feher
okt. 24. 15:24
6/10 anonim válasza:
5: Dehogynem, mi garancia van rá, hogy nálam nem találnál okot a megcsalásra? Ez csak kifogás vagy csak gyáva vagy. Nekem egy hűséges nő kell, aki tudja mit akar és kerek perec megmondja ha neki nem jó valami, persze normális tisztelettudó stílusban. Tőlem is ugyanezt lehet elvárni, ezt is fogja kapni.
Teljesen mindegy mi volt az ok, mert erre nincsen jó ok.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak tudod férfiként írom s látom akár ismerősi korben is mi van ha nő próbalta megoldani? Tenyleg nem minden fekete feher
okt. 24. 16:06
8/10 anonim válasza:
7: De ha ne sikerült megoldani és nem jó a a kapcsolat, nyűg akkor miért fekszik össze mással? Szakítson, aztán azzal csinál ott, akkor és azt amit akar.
9/10 A kérdező kommentje:
Ertem csak arra írtam van kulonbseg,ilyenre nem irnek k*rva jelzot. Bar ez az en velemenyem
okt. 24. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!