Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszer nagy szavakat használ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer nagy szavakat használ, máskor kétértelműen fogalmaz.mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Pl ha iszik kicsit, és mondjuk valahol szórakozunk, olyankor "mindig örökké" velem akar lenni, én vagyok a mindene, az élete, stb megy.

Amikor meg otthon vagyunk pl egy veszekedés után kibékültünk, vagy összebújva kezdünk aludni, olyankor meg "sokáig" akarok veled lenni. Azaz ki tudja, 1-2 év és elhagy?? Erre utalna ezzel?

1 éve vagyunk együtt, eljegyzés meg ilyesmi kanyarban, ő 35 feletti, nagyjából együtt élünk, külön kassza van.

Folyamat érzem magam mellette bizonytalanságban. Soha nem tudom hogy egy komolytalan futó kapcsolatnak vegyem e a dolgot, a mának kellene e éljek vele, vagy talán nyugodt lehetek kicsit, hogy velem tervezne?

Vagy megeshet az hogy majd' 40 es pasi semmit nem akar a saját parjától csak szórakozni bulizni szexelni és majd lesz valahogy?

Annyit mondott csak eddig, mikor összejöttünk, hogy eddig is komoly hosszu távú kapcsolatai voltak, meg most már a kora miatt is komoly kapcsolat kell neki, meg ő monogám, hű, nem kell mellette tartanom olyantol hogy megcsalna elhagyna, bízhatok benne.

Mai napig is bizonygatja hogy szeret.

Előttem 7 éves kapcsolata volt amiből nem lett semmi. És én tartok attol, nekem is elveszi a nagy semmire 7 évem..

Valaki esetleg átlátja, mit akarhat tőlem, minek van velem, vagy barmi tipp van?

2022. febr. 28. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt látatlanban nem hiszem, hogy meg lehet mondani. És minden kapcsolatnál idő, míg kiforrja magát - öt perc után nem derül ki, hova fejlődhet, kinek mik a szándékai. Egy év telt el, "nagyjából" éltek együtt, tehát találkozgattok. Összeköltözés lenne az első lépés, aztán meglátjátok.
2022. febr. 28. 09:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Napi szinten vagyunk együtt. Ha ez számít.

De ha még úgy is lenne vele, hogy majd meglátjuk, mi lesz, én inkább keresnék mást, akinek viszint van konkrét célja is, nem pedig majd lesz valahogy alapon él.

Másnak komolynak tűnik egy ilyen?

2022. febr. 28. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Én érzem magam kellemetlenül a kapcsolatban hogy:

egy férfi nemtudja alapon lehet velem együtt?!

2022. febr. 28. 09:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Negyven évesen tudja már az ember, hogy mit akar. Ha fix puncit, aki mellett kocsmázhat és qrvázhat, akkor azt.

Ne haragudj, de szerintem komolytalan a csávó! Én nem mernék rá építeni. Abban sem lennék biztos, hogy kizárólag én vagyok nála képben.

2022. febr. 28. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!