Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne erőt fektetni ebbe a kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Még nyáron megismerkedtem egy kubai sráccal, aki 2 hétig volt itt. Az egyik ismerősét látogatta meg, akiről egyébként sosem mesélt és amikor kérdeztem, mikor találkoznak, mert én is szívesen megismerném, elkezdett össze-vissza beszélni, hogy hát nem kell vele jönnöm, mert csak egy rövid időre találkoznak, felesleges nekem is jönnöm. Majd amikor visszament Kubába, mondtam neki, hogy decemberben tudok kivenni hosszabb szabadságot, akkor meglátogatnám, de nem, nem, majd ő jön hozzám inkább. Egyébként amikor találkoztunk mondta, hogy neki van egy fia, aki autista és vele él, rá hivatkozva is magyarázkodni kezdett, hogy amíg nem biztos a kapcsolatunk, addig ne menjek hozzájuk, mert a fia elég érzékeny és nem akarja, hogy ragaszkodjon hozzám, ha nem is biztos, hogy együtt fogunk maradni.okt. 22. 11:57
1/10 anonim válasza:
Te normális vagy? Egyedül kimennél Kubába egy szinte vadidegenhez? Kuba egy harmadik világbeli ország, én idén voltam ott pár napot és egy életre sokkolt, amit ott láttam. Szegénység, bűz, kosz, alultáplált emberek, omladozó házak…te oda mennél ki egyedül? Nem vagy komplett.
2/10 anonim válasza:
Otthon nyilván várja a felesége meg a szeretői..., ha még te is ott lennél, az borítaná az időbeosztását. Tömören? Nem, nem érdemes.
3/10 anonim válasza:
Na hát úgy látom vannak még elkeseredett idióta emberek akik egy f**szért bárhova elmennek. A haverját se akarta hogy megismerd már akkor hazudott hogy kivel is találkozik. Erősen kétlem hogy egy havert jött meglátogatni hát persze. De naiv buta létedre menjél csak ki hozzá nyugodtan.
4/10 anonim válasza:
Felesége is van tuti.
Ha egy szeretői viszony megér neked ennyit akkor menj...
5/10 anonim válasza:
Semennyit. A magyarázkodás már alapból gyanús! Kubaiba meg nem szabad bízni! Hagyd a fenébe!
6/10 anonim válasza:
Az első mondat olvasása után csak annyit írtam volna szívem szerint, hogy nem. De végig olvastam, hát, te nem vagy komplett. A fickó pedig nős.
7/10 anonim válasza:
Jaja, nem kisfia van otthon hanem felesége, te meg a külföldi titkos digidugija vagy. Ez nem kapcsolat hanem szexuális viszony - amikor itt van a pasi akkor dugtok, meg együtt vagytok, majd hazautazik és várhatod a következő megjelenését.
Ha neked ennyi elég akkor elég, ha tartós kapcsolatot akarsz akkor viszont nem ez a pasi lesz az.
9/10 anonim válasza:
Béjbi' te nem kapcsolat vagy a fószernek hanem a magyar kaland, a tuti p.nci akit búbolhat amikor idelátogat. Ne legyél már ennyire naiv kislány!
10/10 Lady Beth válasza:
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!