Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a pasim nem hagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a pasim nem hagy Tippmixezni?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, ő szokott, együtt élünk, közös pénzből gazdálkodunk, de ő szinte mindig nyer normális összegeket, most is 70 ezret csinált kb pár ezerből. Annyit mondtam neki, hogy megrakhatnánk a tippjeit együtt, én is ugyanazokat, akkor ez a 70+ lett volna 140+. Erre leráz, hogy nem, ez az ő dolga, én ne foglalkozzak vele. De közben meg mindig hisztizik, ha pénzt kell költeni, hogy drága minden, most akkor nem értem, nem jönne jól a dupla nyeremény?? (Tényleg gyakran nyer és nem nagy összegeket tesz fel, szóval nem gáz, amikor mégsem.)
okt. 20. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Igen, normális. Hosszú távon csak veszteni lehet vele. Neki sem kellene.
okt. 20. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Mondjuk azért illúzióid ne legyenek, ebből nem lehet megélni, és egész biztos, hogy a pasid is, ha jobban megnéznénk az eredményeit, masszívan veszteséges, meg aztán nem érdemes annyit elszórni rá, ami már "fájna", de ettől függetlenül semmi joga nincs megszabni, hogy mit csinálj. Mondjuk ez is a hátránya az ilyesfajta "közös kasszának", ami igazából nem közös, hanem minden az övé, a te pénzed is, és ő gazdálkodik belőle.

Én elgondolkodnék, hogy tényleg így akarnék-e élni?

okt. 20. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne tippmixezni neked inkább el kéne hagyni.
okt. 20. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk havi 10-15 ezer nem sok tipmixre , mar akkor sem lenne az ha minden harmadik honapban nyerne a 4xereset..
okt. 20. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Hosszútávon úgyis csak veszteni lehet vele, valszeg nem akarja, hogy te is függő legyél.
okt. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!