Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell százszor elmondani valamit neki?
Akármire kérem meg, akármit magyarázok el, akármit beszélünk meg 15x.
10 perc múlva, mintha semmi se történt volna. Napokkal korábbi dolgokra meg egyáltalán nem emlékszik.
Amiket meg mondjuk évekkel ezelőtt mondtam, arra meg végképp nem.
Mindig csak magyarázkodik, hogy neki nincs agya, nincs memóriája.
Hiába mondom el, hogy akkor ÍRD FEL. Semmi.
Kezdem unni a papagáj szerepét.
Amúgy szeretem, de ez egyszerűen az őrületbe kerget. Mintha egy gyerekem lenne.
És rengetegszer veszekszünk azon, hogy én nem vagyok türelmes. De azután, hogy legyek türelmes, ha valamiért harmincszor szóltam már csak a héten, ugyanúgy megcsinálja.
Ő mindig kihátrál, hogy tudja, hogy gond van a fejében, de ő ilyen és nem hajlandó változtatni. Egyik pillanatban azt mondja, hogy akkor szakítsunk, következőben meg "Ő megváltozik, ő oda fog figyelni".
Én egy ideig óráig nyelek, aztán megint kiborul a bili, ő sír, és ígéri, hogy figyelni fog, látszólag megérti, másnap folytatódik minden ugyanúgy.
Én 30f vagyok. ő 35 nő.
Hát lehet valami egészségügyi problémája van, mindenképp érdemes lenne kivizsgáltatni.
De minimum pszichológus is jól jönne neki.
Ha szereted, akkor támogasd ebben!
Pajzsmirigy, vitaminhiány, epilepszia, depi, stressz, ezek mind okozhatnak feledékenységet.
Ha 10 perc vagy pár nap múlva nem emlékszik valamire, az szerintem nem normális...
Értem persze, szakítani a legegyszerűbb, próbálok kitartani, támogatni mindenben. Tudja ő is , hogy az élet minden területén profitálna belőle, ha kivizsgáltatná. Rengeteget hibázik a munkahelyén is, szégyennek érzi felírni. Amit egyáltalán nem értek.
És ugyebár a mi életünket teszi 20x nehezebbé, mert szinte mindent helyette kell csinálni. Utána kell csinálni mindent, mert ő neki így kimarad a normális együttélés fogalma.
Szeretem nagyon, de lassan átbillen a mérleg, hogy nem bírom tovább.
És igen, sajnos ettől félek, hogyha nem vizsgáltatja ki, ez később csak még rosszabb lesz és nagyon korán lesz demens.
De aztán lehet, hogy egy ennyire nemtörődöm lexarom egyéniség, akit ennyire nem érdekel semmi és senki a környezetében, csak legyen meg a napi telefonozás. :(
Valószínűleg régen is ilyen volt még a rózsaszín ködben, csak hát a nagy szerelem elfeledtette a valódi énjét.
Nagy laboron volt már, akkor minden értéke rendben volt, így nem lett tovább vizsgálva.
Szégyelli szerintem és látja, hogy én még elviselek nagyon sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!