Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod hazudna valamiben, és nem lenne hajlandó elmondani az igazat?
Három lehetőséged van:
A) Elfogadod, hogy hazudik.
B) Elfogadod, hogy nem hazudik. Elkezdesz benne bízni.
C) Nem fogadod el, hogy hazudik és szakítasz vele.
"Mit tennél, ha a párod hazudna valamiben, és nem lenne hajlandó elmondani az igazat?"
Honnan szeded, hogy hazudik, nem lehet neki részben igaza? Miért várod el, hogy vallja be hogyha egyszer úgy gondolja, hogy nem kamuzott neked? De ha ferdít miért csodálkozol rajta amikor már a kapcsolat elején is képes volt rá? Te miért nem hagyod a témát inkább békén, vagy írjam azt, hogy inkább őt, mert hülyének néz? Azt hiszi megússza mint a múltban ha tényleg hazudik és valószínűleg megfogja, mert még vele vagy csak azért, hogy jegyesek vagytok. Nincs önbecsülésed! Miért ne használná ki ezt a tényt, hm? 🤔
Onnan szedem, hogy hazudik, hogy tudom pontosan, hogy mi történt.
A múltban is csak erről hazudott. Egy kifejezetten egyenes, már már brutál őszinte ember. Na de van ez a dolog, amiben nem volt régen őszinte. Majd szembe néztünk vele és megnyílt. Most meg ismét egy ilyen eset.
Már gondolkodtam azon is, hogy többet fel se merül a téma és akkor nem lesz lehetősége hazudni. De attól ez az eset még megtörtént és idegesít, hogy 5x mondta, hogy nem volt úgy
Ha nem tudod elfogadni, hogy hazudott akkor mindig benned lesz.
Olyan szinten el fog mérgesedni a helyzet bizalmatlanság okán, hogy hiába vesz el feleségül nem leszel mellette boldog soha igazán.
Mindig benned lesz a tüske amiatt, hogy átvágás zajlott le.
Nekem is volt ilyen, én megrémültem, mert nekem az volt a fő benyomásom, hogy az elméjével van baj.
Konfabulációnak hívják.
Le kell buktatni, hogy mások is meglássák, hogy beteg és kénytelen legyen orvoshoz menni.
Ezek bűnözői elmék. Tuti hogy nem csak ebben az egy hazugságban testesült meg ez a dolog, másokkal folyvást ugyanezt csinálja. Munkahelyen, barátikkal, családdal, stb.
7 Azért nem ennyire súlyos. Van egy dolog amit szégyell, mert fél a lecseszéstől, és ezért hazudik benne. Pedig soha nem csesztem le. Csak amikor kiderült hogy hazudott. Nem is érdekelne a téma, amiben hazudott, csak azért zavaró, mert hazugság történt
6 De hogyan kéne ezt elfogadni? Konkrétan tökéletes életem van mellette. Szeretve vagyok, jól bánik velem, boldog vagyok. Csak ne lenne ez a hazugság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!