Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert hisztis a nőm azért ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hisztis a nőm azért ha céges repi ajándékkal köszöntöm?

Figyelt kérdés
okt. 17. 09:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%
20. Nőnek pia??? Hát...
okt. 17. 14:04
 22/29 A kérdező kommentje:
Ez miatt vesztünk össze . Mert nem iszik és miert hoztam
okt. 17. 14:08
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
És nem érted, hogy miért baj, hogy alkoholt adsz valakinek, aki amúgy nem iszik? Ez komolyan benned felmerült, mint kérdés…? Tehát akkor tényleg miért adtad azt?
okt. 17. 14:16
 24/29 A kérdező kommentje:
Őszintén? Mert ingyen van. Először vittem nem szólt , ezért újra azt adtam mikor ajándékoztunk egymásnak
okt. 17. 14:18
 25/29 anonim ***** válasza:
73%
Pedig az egy tök jó golyóstoll, nem folyik, meg erős műanyagból van.
okt. 17. 14:26
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ez miatt vesztünk össze . Mert nem iszik és miert hoztam"

Tehát a kérdés csalóka, mert nem is amiatt rágott be, mert a céges ajándékot adtad neki, hanem mert egy absztinens nőnek alkoholt adtál.

Gyanítom, tisztában voltál vele, hogy nem iszik. Legalábbis feltételezem, hogy ha már együtt vagytok, akkor legalább ilyen alapvető szinten ismeritek egymást. Ezek után tényleg bunkóság olyasmit ajándékozni neki, ami kvázi értéktelen, csak nyűg a számára. Összedőlt volna az államkassza, ha mondjuk egy tábla csokit veszel neki?? (Már ha szereti a csokit.) Azt már meg sem merem említeni, hogy esetleg olyasmit adj, amire tényleg vágyik.

"Őszintén? Mert ingyen van."

Ez meg jól tükrözi, hogy mennyire becsülöd őt...

okt. 17. 14:43
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert téged totál nem érdekel, hogy örüljön az ajándéknak. Ingyen volt, neked nem kell, neki sem, de azért örüljön.
okt. 17. 17:52
 28/29 anonim ***** válasza:
33%

Először mikor vitted nem szólt.

Most szólt.

Valami változott.

Akarsz így élni?

okt. 23. 11:19
 29/29 anonim ***** válasza:

Hülye vicc. Remélem, nem komoly a kérdés.

Mert ha komoly, akkor te egy orbitális bugris tahó vagy, és a barátnőd jól teszi, ha azonnal kirúg, mint macskát sz..ni.

okt. 24. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!