Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert hisztis a nőm azért ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hisztis a nőm azért ha céges repi ajándékkal köszöntöm?

Figyelt kérdés
okt. 17. 09:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
A jó ajándék 6 számjegytől indul.
okt. 17. 10:42
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Én azt mondom, hogy egy valamire való kapcsolatban illik tisztában lenni azzal, hogy mik a másik igényei, vágyai, és hogy milyen a hozzáállása. Nem azt mondom, hogy ez feltétlenül gáz (legalábbis ha mellette kap komolyabb ajándékot is néha), de tudod, van, aki örül ennek, van, aki meg nem. Kicsit más jellegű dolog, de például előző barátnőm meg utált virágot kapni. (Tudom, hogy ritka jelenség, de ő ilyen volt.) Nyilván nem is vittem neki, mert tudtam, hogy ezzel csak felidegesíteném. Az ékszereket meg gyűlölte, szóval nyilván nem azzal leptem meg karácsonyra. Mostani barátnőm meg pont az ellenkezője, de nyilván a megismerési szakaszban nála is kipuhatolóztam, hogy miket szeret, miket nem, és az alapján vittem neki ajándékot. Szerintem ez egy ép kapcsolatban így működik. Tudjuk, hogy mit szeret a másik fél, mit nem szeret, és mi az, amit egyenesen utál.

Bár a kérdésed megfogalmazásából ítélve nem lehet valami mély a kapcsolatotok.

okt. 17. 11:50
 13/29 anonim ***** válasza:
55%
Mikor még a képzeletbeli barátnő is hisztis, az már tényleg az incel pro+ kategória. 🤣
okt. 17. 11:50
 14/29 anonim ***** válasza:
60%
#12 cuki vagy, hogy ennyi időt és energiát rászántál egy trollkérdésre.
okt. 17. 12:13
 15/29 anonim ***** válasza:
60%

14.

Ezt bármelyik 3 szónál hosszabb válaszra rálehetne húzni, mert itt az összes kérdés troll már.

okt. 17. 12:22
 16/29 A kérdező kommentje:
Ez nem troll kérdés !!!
okt. 17. 12:37
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
Mert ahelyett, hogy időt energiát, és gondot fordítottál volna arra, hogy ő mit szeretne, minek örülne, esetleg mit kért, egyszerűen “letudtad” ilyen olcsó sz@rral. Gondolom neked se esne rosszul, ha a női magazinhoz járó fényvédőmintával köszöntene fel téged…
okt. 17. 12:40
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi volt az az ajándék?

Senki nem szereti a spúr embereket.

okt. 17. 13:56
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

Na várj, fogalmakat tisztázzuk!

Mit jelent a "nőm"? Milyen repi ajándékok? (40 forintos céges toll vagy 40.000 forintos csomag?)

okt. 17. 13:59
 20/29 A kérdező kommentje:
1 üveg whyski
okt. 17. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!