Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a társkereső oldalakon a férfiak 80-90%-ának van párja vagy felesége, és mellette szexet keres?
Szerintem ez a ferfi szegyene, illetve megalazza magat, mivel pontosan Neki kellene a Nejet felizgatni, es kielegiteni, de mostanaban ez valahogyan forditva van.
inkabb a Ferfiak ellustultak, a masik pedig az, hogy nagyon sok fiatal teremtest lehet talalni, Akik szinten elvallalnak ilyen 2 ejszakas hancurozasokat, tehat erzelmileg tokeletesen kielegitik egymast!
Mert sok a prűd semmire nem hajlandó feleség,akiknek mindig fáj a fejük...Egy férfinek jó szex kell nem missziónáriús póz...Érdekes nekem 10 éve egy férfi van az életemben,és sose ment máshova szexért,de én se keresem máshol...
A szex egy alappillér akapcsolatba,ott kell még lennie a többi pillérnek is : Szerelem,szeretet,tisztelet,
hűség,bizalom,elfogadás,tolerancia,kommunikáció.
Amint az egyik pillér kidől,az már nem kapcsolat...Az már csak várakozás a híg fosban...
28N
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:06
Kb. ugyanezt akartam leírni. Van pár barátnőm, akik egyszerűen keresztrefeszítésként élik meg a szexet, a kommunikációt, de váltani, változtatni meg neeeeem, nem akarnak.
Mert manapság már elég sok perverz ember van.
Ha tényleg szeretné a párját, akkor nem társkeresőkön lógna, hanem épp a szerelmének kedveskedne.:) Ezért nem jók a társkeresők : Soha nem lehet tudni, ki ül a másik gép mögött. :)
15:06
Igen ez is igaz, hogy nagyon sok No elhagyja magat pl. amikor mar ferjnel van es szult gyermeket, aztan mar nem torodik az alakjaval, nem apolja magat pl.,
Az pedig igaz, hogy bizony a hazon kivul pedig, nagyon sok a csinos es apolt No, vagy lany, tehat igen talan nem is csoda, hogy a Ferj az elhanyagolt feleseg mellett, egy ilyet kivan meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!