Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért ilyen nyuszik? Miért nem mernek kezdeményezni?
Ha a férfi úgy gondolja, akkor majd "küzd" érted.
Viszont, ha nem látja értelmét, hogy akár csak kis erőfeszítést is tenne érted, akkor ne várj tőle lépést.
Nem tudom, komolyan mit várni minden férfitól, hogy ő lépjen. Ez valami íratlan szabály hülyeség lehet megint.
Most komolyan.. 7 milliárd ember él a földön, és mégis elvárják mindegyiktől, hogy úgy viselkedjen, ahogy azt megszokták.
Nem kéne ennyire földhöz ragadtnak lenni, mert a végén pofára esés lesz a vége.
Viszont ez a poénos kis kérdés, a korodból adódóan is előjöhetett.
Várj még pár évet, addig csak beszélgess a fiúkkal, és ha már úgy gondolod, hogy nem az lesz a legnagyobb gondod, hogy ki szólít meg kit, akkor szabad a pálya.
én nagyon hasonló helyzetben vagyok!:)
ja és nem tom mit szekaljatok a nyelvtannal?? -.-
enis egyses magyaros vagyok,és mégsem fogok most itt ennyire odafigyelni...
szerintem hülyülj vele,meg stb. probald megnevettetni,de neha tavolodj tőle,és érezze ugy,h most ő neki kell kezdeni a hülyülést:D
ha pedig nem nevet veled,vagy valami..akk ..nemtudom :/
te tudod h ő milyen reakciokat csinal ilyen helyzetbe:D
sok sikert;)
rem. segitettem:) majd ird le,h alakult e valami
Amíg nem látunk egy kicsi esélyt sem a dologra addig biztos hogy nem fogunk kezdeményezni. Add meg neki a kezdőlökést utána menni fog.
Egyébként meg azért mert, ha esetleg valaki kezdeményezni próbál és nem jön be a csajnak akkor mi vagyunk a bunkó parasztok és mért nem hagyjuk már békén őket ...
Persze ezzel nem azt mondom hogy minden lány ilyen elutasító szóval tisztelet a kivételnek.
18/F
hát nagyon sajnálom h igy alakult :(
köszi,h felajanlod a segitseged,de azthiszem nemnagyon tudnal segiteni..:/ ebben valaki oylan tudna,aki lát minket nap mint nap,vagy ilyesmi,de azert ari vagy,köszi:))
remélem majd rád talál a szőke herceg xD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!