Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok a testi-lelki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok a testi-lelki barátsághoz?

Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy van egy fiú meg egy lány, csak barátok semmi sincs köztük de tiszta barátság, mindent megbeszélnek egymással, de esténként ágyba bújnak. Mi erről a ti véleményetek? 17/F
2009. jan. 7. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés pont aktuális. Én kicsit több mint fél éve ismertem meg a legjobb barátomat,akivel eleinte tényleg csak színtiszta barátságnak indult az egész. Habár én hiszek a horoszkópokban tudnod kell,h én mint lány Szűz csillagjegyű vagyok a srác pedig Bak,ami alapjában véve összeillenek.Én akkor már egy 3 éves kapcsolatban éltem (tavaly nyáron)megjegyzem egy nagyon rossz kapcsolatban és csak ő a legjobb fiú barátom tartott ki mellettem jóban-rosszban.Maximálisan megértettük egymást szó szerint mindenben,olyan tulajdonságokkal rendelkezik amilyenekre én mindig is vágytam egy férfiban,de mégiscsak a barátom volt....a legjobb...aztán annyira megromlott a volt barátommal a kapcsolatunk,hogy szétmenünk 3,5 év után és a legjobb barátom vigasztaló karjaiban találtam magamat,aki akkor már kiderült,hogy fülig szerelmes volt belém.Nem tudtam,hogyan kezeljem a dolgot,hiszen mégiscsak a legjobb barátom (volt). Mi bebizonyítottuk,hogy hosszú távon nincsen férfi és nő között barátság!Ilyen sajnos nem létezik...vagy csak ideig óráig,mert az egyik fél úgyis többet akar majd. Ennek annyi előnye volt,hogy fél év alatt maximálisan kiismertem őt minden rigolyájával együtt és most nem csak a párom hanem a legjobb barátom is egyben,akivel az egész életemet letudnám élni és ez kölcsönös:),m nem úgy jöttünk össze,h randiztunk és na most akkor kötelező járnunk,hanem szép lassan....úgyhogy,nő és férfi között nincs barátság,talán csak egy ideig..
2009. jan. 8. 01:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előző története nagyon tetszik! De valahogy mi is így jöttünk össze párommal! Nagyon jól meg voltunk, mint barátok, nekem volt egy pár pasim meg minden , de fiatal voltam még nem volt semmi testi kapcsolatom. Aztán elegem lett a sok hülyáből és volt bennem egy kialakult kép, hogy ki az akit én szeretnék, aki olyan akivel egy életet el tudnék tölteni, milyen tulajdonságai legyenek, és ahogy gondolkoztam ezen, akkor ugrott be ,hogy de én ismerek egy ilyen valakit!!! És pillanatok alatt beleszerettem! És azóta is együtt vagyunk már hat éve!!! És rendkívül boldogok vagyunk! Amúgy szerintem nagyon fontos, hogy a párod egyben alegjobb barátod is legyen, mert ha nem az akkor hogy beszéltek meg mindent??? Hogy tudtok dolgokat megoldani, mi mindent meg tudunk beszélni és meg is kell! Szóval... olyan férfi nő barátság biztos nincs,hogyha mindig együtt vannak és mindent együtt csinálnak, hogy ne szeressenek egymásba! De nekem van férfi barátom, és tényleg igaz barátnak tudom mondani! Párom egyik legjobb barátjáról van szó, és ő tényleg az aki mindig segít nekünk és mi is neki! Meg lehet vele beszélni dolgokat... DE párom a lelki társam ez egyértelmű!!

2009. jan. 8. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Férfi és nő között igenis van barátság ,csak ha rossz passzba vagyunk hajlamosak vagyunk beleszeretni abba , akit egy kicsit is kedvelünk, és ha ő ellenkező nembe tartozik sokan elveszítik a fejüket. Én is voltam így, csak mi az első csók előtt észbekaptunk és megbeszéltük, hogy jobb ha barátok maradunk és azóta is így van. KB már vagy 9 éve.

Nem szabad a két dolgot összekeverni sex és barátság nincs. Talán ez már egy kapcsolat.

2009. jan. 8. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ez tök izgi! Jaj,én is pont ilyet keresek! Nem komolyat!24/L
2009. okt. 12. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!