Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a testi-lelki barátsághoz?
Szia!
Az előző története nagyon tetszik! De valahogy mi is így jöttünk össze párommal! Nagyon jól meg voltunk, mint barátok, nekem volt egy pár pasim meg minden , de fiatal voltam még nem volt semmi testi kapcsolatom. Aztán elegem lett a sok hülyáből és volt bennem egy kialakult kép, hogy ki az akit én szeretnék, aki olyan akivel egy életet el tudnék tölteni, milyen tulajdonságai legyenek, és ahogy gondolkoztam ezen, akkor ugrott be ,hogy de én ismerek egy ilyen valakit!!! És pillanatok alatt beleszerettem! És azóta is együtt vagyunk már hat éve!!! És rendkívül boldogok vagyunk! Amúgy szerintem nagyon fontos, hogy a párod egyben alegjobb barátod is legyen, mert ha nem az akkor hogy beszéltek meg mindent??? Hogy tudtok dolgokat megoldani, mi mindent meg tudunk beszélni és meg is kell! Szóval... olyan férfi nő barátság biztos nincs,hogyha mindig együtt vannak és mindent együtt csinálnak, hogy ne szeressenek egymásba! De nekem van férfi barátom, és tényleg igaz barátnak tudom mondani! Párom egyik legjobb barátjáról van szó, és ő tényleg az aki mindig segít nekünk és mi is neki! Meg lehet vele beszélni dolgokat... DE párom a lelki társam ez egyértelmű!!
Férfi és nő között igenis van barátság ,csak ha rossz passzba vagyunk hajlamosak vagyunk beleszeretni abba , akit egy kicsit is kedvelünk, és ha ő ellenkező nembe tartozik sokan elveszítik a fejüket. Én is voltam így, csak mi az első csók előtt észbekaptunk és megbeszéltük, hogy jobb ha barátok maradunk és azóta is így van. KB már vagy 9 éve.
Nem szabad a két dolgot összekeverni sex és barátság nincs. Talán ez már egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!