Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok a testi-lelki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok a testi-lelki barátsághoz?

Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy van egy fiú meg egy lány, csak barátok semmi sincs köztük de tiszta barátság, mindent megbeszélnek egymással, de esténként ágyba bújnak. Mi erről a ti véleményetek? 17/F
2009. jan. 7. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
ameddig mindketten szabadok vagytok addig működik nekem is volt:)
2009. jan. 7. 19:53
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
ha mindketten ennyit akarnak,értem ez alatt hogy az egyik nem szerelmes a másikba,akkor rendben van.
2009. jan. 7. 19:54
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem tök jó és normális dolog! Szeretnék én is ilyen lány barátot!!!!
2009. jan. 7. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Körülbelül ez a lényege a párkapcsolatok nagy részének... vagyis a mostaniaknak.
2009. jan. 7. 19:57
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Ezt nyitott kapcsolatnak hívják. Szerintem gusztustalan.
2009. jan. 7. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
hmm..erdekes lehet..en is kersem az ilyen fiut:P
2009. jan. 7. 20:21
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is volt ilyen.De mikor lefeküdtem vele azóta nem keresett, és én híába keresem! A legrosszanbb hogy mindent tudott rólam, és a haverjai rajtam röhögnek most!:S
2009. jan. 7. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
ezt nem nevezném tiszta barátságnak.a barátság barátság,a szerelem szerelem.aki meg érzelmek nélkül ágyba bújik valakivel,odáig megy hogy a barátja is jó,azzal valami nem stimmel...
2009. jan. 7. 21:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírsz, az egy párkapcsolat, csak nem annak nevezitek. Nekem egy ilyen barátom volt, de az első, baráti kisegítő szeretkezés után rájöttünk, hogy szeretjük egymást, és egy évig együtt voltunk.

Az, amiről írsz, hosszú távon nem működik. Legkésőbb mikor valamelyikőtök mással kezd el találkozni, felmerülnek a kérdések, h "és én miért nem vagyok neked elég jó?" stb. A barátság barátság, ha kevered a testiséggel, megváltozik a kettőtök kapcsolata. A barátnőimet is nagyon szeretem, mindent megbeszélünk, de nem bújunk ágyba.

L/26

2009. jan. 7. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy nem működik.

hiába szögezik le ugyanis a felek, hogy csak szex lesz és marad a barátság, semmi sem garantálja, hogy nem esik-e egyik fél szerelembe. és ha ez nem válik kölcsönösség, nagy szenvedések forrása lesz a kapcsolat.

a másik, meg az, hogy az ember nem szexel a barátaival. az már rég nem barátság. valahogy úgy, ahogy egyik vsoló is irta, nagyon szereti a bnőit, de nem fekszik le velük. valahogy én is így látom. nem kéne összekeverni a dolgokat..

2009. jan. 7. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!