Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben én vagyok a hibás? (Többi lent)
A férjem egy alkoholista!
Itt megjegyezném, hogy mindig azt hajtja hogy csak 1-2 sört iszik, tehát nem tartja magát annak.
(De mint az köztudott, nem a mennyiség tesz azzá valakit, hanem a rendszeresség)
És ő nagyon is rendszert csinált ebből..reggel felkel és első útja a boltba vezeti, hoz haza kenyeret-tejet de a lehelletén már érzem is ha haza ér hogy nem a reggeli volt itt a fontos.
És ez megy egész nap
Ide oda megy mert vannak "elintézni valójai" de akárhányszor haza ér egyre kötözködősebb, kiabálósabb.
Amiért feltettem a kérdésem, az az, hogy az anyja eddig segítette őt mindenben. Ha elvégzett a házánál valami munkát, bőségesen megfizette.
De én egy alkalommal kiakadtam és elmondtam, hogy a fia elissza és elcigizi a pénzünk (közös a kassza) elég nagy részét.
Innentől az anyja már nem segíti őt semmivel.
Hozzá tenném, hogy én ezt 1x mondtam el, de ő 100x bebizonyította már hogy ez igaz is.. akárhányszor felhív valakit a családjából, akad/csúszik a hangja, össze vissza beszél, sír ha vita van a telefonba ordít.
Tehát amit mondtam, folyamatosan alá támasztja.
A férjem engem hibáztat hogy most miattam elesett azoktól a pénzektől, és oldjak meg én mindent, és fizessem neki én ki ezeket amiket az anyja már nem.
Sajnos nagyon régóta tart ez az állapot és már nem bírom.
Próbáltam szépen próbáltam csúnyán a jó útra terelni, de nem akar változni.
Köszönöm szépen a válaszokat.
28/N
Várj, én eddig olvastam:
„A férjem egy alkoholista!”
Igen, te vagy a hibás, hogy még mindig az életed része egy ilyen alkalmatlan nyomorék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!