Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sunnyog? Több van köztük, mint ismeretség?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a párommal. Együtt is élünk. Nemrégiben a szomszédságunkba költözött egy nő, akit a párom ismer régebbről. Sosem volt köztük a beszélgetésnél több (elmondása szerint). Többször felkérdeztem a páromat, hogy tartja e a kapcsolatot az illetővel, a válasz mindig az volt hogy nem, maximum ha összefutnak a ház előtt, köszön, de semmi több. Alapvetően volt egy rossz érzésem vele kapcsolatban, de elhessegettem. Akkor lett gyanús a helyzet, mikor többször úgymond rajtakaptam a páromat, hogy valakinek bőszen írogat, mikor pedig közelebb mentem hirtelen becsukta a beszélgetést. Nem szerettem volna feleslegesen vitatkozni és tudom, hogy nagyon nem szép dolog, de belekukkantottam a telefonjába. Hát, gyanúm beigazolódott. Ott virított a beszélgetés a hölggyel. Nem igazán olvastam el, csak megnyitottam, de nem tűnt intimnek a tartalma. Viszont nem értem őt. Miért nem mondja, hogy igen bmeg tartom vele a kapcsolatot, néha írkálunk, jóban vagyunk. Ezzel a viselkedéssel csak gyanakvásra ad okot… tudom, nem volt korrekt amit tettem, hogy megnéztem, de annyira nyomasztott ez az érzés. Azt sem tudom, hogy mondjam el neki, hogy tudom, hogy láttam. Igazából azt sem értem, mi ez az egész. Nem szeretnék balhézni és ha elmondaná, hogy beszélnek, mert régi ismerősök, na puff neki, van ilyen, semmi gondom nem volna ezzel. De így, hogy titkolja attól tartok, nem csupán ennyiről van szó. Ötletek, tippek, tapasztalatok a témával kapcsolatban?

okt. 11. 23:21
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Több nyilván,és hogy ő dugja vagy dugni fogja a nőt az korrekt? Azonnal kidobnàm az ilyen csalót,egy percig sem biznék benne.
okt. 12. 00:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem titkolózna nem is lenne gyanús. És az én párom is azt mondja ő nem féltékeny típus, legalábbis azt hiszi, aztán csak kiderül, hogy egy kicsit, de nem egy személyre, hanem úgy általában, és ha ezt nem viszi majd túlzásba, ez még jól is esik. Na, de Te egy konkrét személyre vagy féltékeny. Lehet hogy még egyikük sem biztos abban, hogy akar valamit a másiktól, de legalább elindultak ebbe az irányba. Férfiként írom: Mikor már egy nő egy személyre féltékeny csak és természetesen alaposan, annak már nagy valószínűséggel oka van, de természetesen ez sem biztos. Figyelj oda a jelekre! Veled milyen a párod. Jó lenne tudnod vele milyen személyesen a párod. Hát azt sem mondom, hogy biztos akarnak valamit egymástól, de én azt gondolom, hogy nagy valószínűséggel igen. Hát mondjuk ez nagyon nehéz, hogy hamar kiderítsd, de majdcsak sikerül és legyen sok szerencséd! És persze még az sem kizárt, hogy azért csukja be, mert tudja hogy féltékeny vagy és nem akar jelenetet ok nélkül, de az is lehet, hogy lenne rá okod. Kitartást és csak ügyesen!
okt. 12. 04:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy ilyen es ehhez hasonlo esetben ne lehetne belenezni a masik telefonjaba.

Konyorgom, inkabb le kellene elned eveket hazugsagban, mint hogy egyszer belenezz? Aki szerint ez nem korrekt, az elmehet a p-be. Mert az korrekt, hogy a szemedbe hazudik? Ne erezd rosszul magad emiatt.

Viszont az a baj, hogy valamiert titkolja. Ha csak sima ismerettseg lenne regrol, szerintem siman elmondta volna.

okt. 12. 07:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te nem vagy raszorulva,hogy titkolozz a parod elott.Ha titkoloznak elotted es sunyognak az regen rossz.Valoszinu ,ha lehetoseg nyilna akkor mar lenne is valami.
okt. 12. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az en volt parom is ketszer csinalta meg ezt.Masodszor mar torolte ,veletlenul vettem eszre.Az en telefonomba akarmikor bele lehetett nezni ,en nem titkoloztam.Ha most elmondod,hogy tudod max torolni fogja,de akivel igy elvan szerinted fogja hagyni a dolgokat?Fontosabb lesz neki az,max ha megegyszer nem bukik le.Legyen egy hatar,amit az ember be tud tartani,de a titkolozas mar reges regen rossz.
okt. 12. 08:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd neki el szerintem, hogy tudod.

Gyujts bizonyitekot, akar fotozd ki es ha eleg osszegyult, szepen szembesited es elhagyod. Igy nem fogja tudni azt mondani, hogy csak bekepzeled, meg elmebeteg vagy meg onbizalomhianyos, hiszen bizonyitekokkal ala tudod tamasztani, amit allitasz.

okt. 12. 08:15
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem egészséges kereteken belül mindenki féltékeny, pláne, ha konkrét személyről beszélünk, nem általánosságban.

Én tudom, hogy az én páromban is felmerültek ilyen gondolatok, egy férfi ismerősömmel kapcsolatban. Mi is néha beszélünk, semleges dolgokról. Éppen ezért, amikor időnként rámír, én szoktam említeni a páromnak, hogy na az xy is érdeklődött már, hogy hogy halad a tervem, sikerült-e már befejezni.

A te párod titkolja és ráadásul hazudott is. Így, ha még nincs is semmi kettejük között, valószínűleg szeretne. Ennek nem lesz jó vége, szerintem csak a nőtől függ, mikor lépnek szintet....:(

okt. 12. 10:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Nem tudom mi indokolja ezt a titkolózást tényleg. Töröm a fejem, mi lehetne a következő lépés. Hogyha én színt vallok és elmondom, hogy tudok róla, hogy beszélnek, valahol biztos vagyok benne, hogy nem lenne őszinte és bizonyára nem vallaná be hogyha esetleg több van a háttérben. Ha nem szólok semmit és folyik minden a saját kis medrében tovább, idővel csakcsak fény derülne rá, hogy mi van, de sajnos nem az a fajta vagyok, aki sokáig meg tudja játszani, hogy nem nyomasztja semmi. Már így is érzi szerintem, hogy valami gáz van, mert nyilván nem tudok ennek tudatában teljesen nyugodt és kedves lenni vele. Nem értem, ha már neki nem jó ami velem van, akkor lépjen. Az is jobb volna mint ez a sunnyogás.
okt. 12. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem varj egy kicsit, csinalj mindent ugy, mintha mi sem lenne, ne akard megakadalyozni, hogy barmi is tortenjen. Neki kellene ezt meggatolnia.

Tartsd nyitva a szemed, ha ugy van, kicsit kutakodj es ha lebukik elotted, akkor szembesitsd, de hagyd is el.

okt. 12. 12:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg mégegyszer, hátha azóta már alakul köztük valami.
okt. 12. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!