Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sunnyog? Több van köztük, mint ismeretség?
Nem gondolom, hogy ilyen es ehhez hasonlo esetben ne lehetne belenezni a masik telefonjaba.
Konyorgom, inkabb le kellene elned eveket hazugsagban, mint hogy egyszer belenezz? Aki szerint ez nem korrekt, az elmehet a p-be. Mert az korrekt, hogy a szemedbe hazudik? Ne erezd rosszul magad emiatt.
Viszont az a baj, hogy valamiert titkolja. Ha csak sima ismerettseg lenne regrol, szerintem siman elmondta volna.
Ne mondd neki el szerintem, hogy tudod.
Gyujts bizonyitekot, akar fotozd ki es ha eleg osszegyult, szepen szembesited es elhagyod. Igy nem fogja tudni azt mondani, hogy csak bekepzeled, meg elmebeteg vagy meg onbizalomhianyos, hiszen bizonyitekokkal ala tudod tamasztani, amit allitasz.
Szerintem egészséges kereteken belül mindenki féltékeny, pláne, ha konkrét személyről beszélünk, nem általánosságban.
Én tudom, hogy az én páromban is felmerültek ilyen gondolatok, egy férfi ismerősömmel kapcsolatban. Mi is néha beszélünk, semleges dolgokról. Éppen ezért, amikor időnként rámír, én szoktam említeni a páromnak, hogy na az xy is érdeklődött már, hogy hogy halad a tervem, sikerült-e már befejezni.
A te párod titkolja és ráadásul hazudott is. Így, ha még nincs is semmi kettejük között, valószínűleg szeretne. Ennek nem lesz jó vége, szerintem csak a nőtől függ, mikor lépnek szintet....:(
Szerintem varj egy kicsit, csinalj mindent ugy, mintha mi sem lenne, ne akard megakadalyozni, hogy barmi is tortenjen. Neki kellene ezt meggatolnia.
Tartsd nyitva a szemed, ha ugy van, kicsit kutakodj es ha lebukik elotted, akkor szembesitsd, de hagyd is el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!