Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom a barátnőmet. Mi a helyes lépés?
Nagyon cuki, meg ilyenek, imádom, el nem hagynám, de egyszerűen unalmas ez a lány. Minél több ideje élünk együtt, annál jobban unom.
A szex fantasztikus, közös dolgaink vannak, de egyszerűen zavar, hogy soha nincs semmi baja velem, mindig támogat. Néha mondhatná azt, hogy "Édesem, ennek nincs értelme", vagy bármi, de nem. Mindig igazat ad, mindig azon töri magát, hogy hogy legyen nekem a legjobb. Nem olyan, mintha egy egyenrangú társ lenne, hanem mint valami személyzet, ami csak értem van, de nekem ez nem jó. Én társat akarok, nem egy uncsi, bólogató embert. Konkrétan már az is jó lenne, ha néha hisztizne, csak ne bólogatna mindig...
Eszemben sincs elhagyni. Ettől függetlenül még szeretem, szerelmes vagyok.
Nem egy hisztérikát akarok, meg nem akarok folytonos vitát sem. Csak zavar, hogy MINDIG egyetért velem. Egyszerűen nem arra vágyom, hogy gondolkodás nélkül bólogasson mindenre, kb mintha nem is figyelne rám.
Akkor mondd meg neki?
Legyen onallo velemenye.
Nem lehet, hogy attol fel, ha nem mond neked igent mindenre, akkor otthagyod ? Onbizalomhiany is okozhatja ezt vagy multbeli rossz tapasztalatok.
Esetleg arra tudok meg gondolni, hogy ugy erzed, “tul vagy szeretve”, terhesnek erzed a szeretetet.
Ha igy van, az azt jelenti, hogy nem szereted annyira, mibt amennyire o teged, ezert zavar a szamodra tulzott ragaszkodasa.
#2 Az azért elég hihetetlen, hogy mindig mindenben egyetért.
#17 Nekem is ez a bajom. Neki mindig minden úgy jó, ahogy én akarom. Ami lássuk be lehetetlen, mert ő nem én. Tehát biztos, hogy van valami, ami nem jó neki, de csak bólogat, hogy nekem jó legyen.
Nem azért vagyok kapcsolatban, hogy mindig azt csináljam, amit én akarok, valaki meg bólogasson hozzá minden egyes alkalommal. Ő a pontos másolatom, hogy mindig ugyanazt akarja, ugyanazt lássa jónak, mint én. Szeretném, ha megmondaná a véleményét.
Konkrétan egy közös filmezéshez is úgy áll, hogy "Válassz te, azt szeretném nézni, amit te", közös kirándulásnál meg jön a "dönts te, veled bárhová elmennék". És ennél komolyabb kérdésekben is mindent rám hagyott eddig.
De nekem ez így nem jó. Tudni akarom a véleményét.
A másik meg amivel sírba tesz, hogy folyton körül akar ugrálni, ha a módjában áll. Pl mindig hamarabb kel, hogy reggelit csináljon nekem. Ha véletlenül én kelek hamarabb, sőt, én csinálok neki reggelit, akkor látom rajta, hogy neki ettől bűntudata van. A múltkor betegen sokkal tovább aludt, konkrétan bocsánatot kért azért, mert nekem kellett főzni. Nekem ez annyira rosszul esik. Szeretném, ha többet gondolna magára.
Akkor kuldd el pszichologushoz.
Valoszinuleg azt latta otthon, hohy mindennek ugy kell lennie, ahogy az apja akarja, ezert korulugralja ot az anyukaja.
Ha ezt maganak nem ismeri be, akkor nem fog valtozni.
Egy pszichologus tud ebben segiteni, de elobb el kell jutnia oda, hogy felismeri a problemat.
Mondd el neki, hogy fontos neked es jol esik a figyelmessege, de magaval is legalabb ennyit kellene torodnie, azzal, hogy o mit akar, neki mi a jo.
Ha a reakcioja belato, akkor egy pszichologus tud segiteni.
Ha nem, akkor vagy most szakitasz vagy megvarod, amig teljesen elmulnak iranyaba az erzeseid, mert valtozni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!