Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az minek a jele ha barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az minek a jele ha barátnőm úgy érzem mintha folyamatosan nevelni akarna és mindenbe beleszólni? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
okt. 6. 22:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Ami zavar, beszéld meg. Ha nem tud alkalmazkodni, nem olyan nő, akivel együtt szeretnél élni, akkor marad a szakítás. Nem passzolunk mindenkivel, csak a külső kevés hosszútávú kapcsolathoz, inkább most derüljön ki mint amikor már van 2 gyerek.
okt. 6. 23:21
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

Nekem volt egy ilyen barát barátom.

Az segített, hogy elmondtam neki, hogy alapvetően fontos számomra a véleménye, és szeretném tudni, hogy mit gondol a döntéseimről, de ha minden hülyeségbe beleszól, akkor soha nem fogom komolyan venni, és csak ellenérzést szül bennem.

okt. 7. 00:41
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Házisárkány, ezt látta otthon, ez a családi minta, neki ez a normális.
okt. 7. 05:30
 14/24 anonim válasza:
100%

"A szerelem vak" szokták volt mondani!

Te ne legyél az!

Ha együtt maradtok,később csak rosszabb lesz!

Mondom ezt azért, mert a közvetlen környezetemben kettő házasság is ilyen.

Nem lehet majd egy önálló gondolatod, vagy cselekedeted.

Pokol lesz az életed!

Most még nem késő, lemondani róla, bárhogy is fáj.

okt. 10. 05:55
 15/24 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy nem illetek össze.
okt. 12. 09:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele ha ő a párod helyett a szülőd akar lenni, nem vagy neki eléggé jó.
okt. 12. 10:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Az "Én csak jót akarok neked" típusú emberektől mentsen meg az ég...

A barátnőd ki akar sajátítani,egy kiállhatatlan nővel fogsz együtt maradni,ha nem hagyod ott.

okt. 15. 09:33
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Kontroll mánia, vagy Nárci.
okt. 20. 19:39
 19/24 anonim ***** válasza:
23%

Valamennyire én is hasonló vagyok, mert sokszor totál értelmetlenül cselekszik és ezért teszem szóvá

Például barátnőm amikor tehetné se főz igazán, mégis neki kell ilyen sütő, meg dagaszto gép stb.. én ezt feleslegesnek tartom így hogy max 3x használja egy évben és csak a helyet foglalja.

okt. 20. 20:36
 20/24 anonim ***** válasza:
52%

Tanulj meg határt húzni.

Pl. Oké, érzékelem hogy máshogy látod de most ezt a ruhát veszem fel/italt rendelem meg/háttérképet állítok be stb.

Te fejlődsz hogy nem kell becsicskulni, ő meg fejlődik hogy ne legyen sárkány.

okt. 20. 20:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!