Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tettétek túl magatokat a szakításon?
Másfél hónapja szakítottunk, közös megegyezéssel. De aztán rájöttem hogy mégis szeretem, mert nagyon hiányzik, és egész nap ő van a fejemben. Szószerint egész nap.
Nem tudok szerelmes, lassú számokat hallgatni mert kiborulok.
A kibékülésnek pedig esélye sincs mivel 2 hete van új barátnője, és nagyon jól megvannak, szeretik egymást, látszik rajtuk.
Tudom hogy idővel jobb lesz, de most nagyon nehéz. Próbálok nem egyedül lenni, hogy eltereljem róla a figyelmem, de ez nem mindig lehetséges.
Ti hogyan tettétek túl magatokat?
Másfél évig.
Már összejöttem mással, jó is vele, addig amíg látom. Aztán elmegy és rögtön megint Ő van a fejemben
Első vagyok.
Hát akkor fogalmam sincs mi lenne a jó. Még nagyon az elején vagytok az uj pasiddal??? Mert lehet hogy akkor idő kell. Én ugy jöttem össze a mostani barátommal, hogy mindketten egy csunya szakitáson voltunk túl...1 hónapba telt mire egymásba szerettünk, de ugy igazán csak 4 hónap után éreztem azt hogy igen, túlléptem az előzön. Várj még, és gondolj a mostani barátodra, ha nincs veled.:)
9:07-es:
- És ki az a Feri?
- Hát aki segített elfelejteni Zsoltit.
- Ki az a Zsolti?
- Aki segített elfelejteni Imit.
- Ki az az Imi?
- Aki segített elfelejteni Gézát.
- Ki az a Géza?
stb.
(Ehhez hasonló (azaz legfeljebb a nevekben különböző) viccecske vagy 30 éve jelent meg a Hahota egyik számában.)
Szerintem meg inkább az a megoldás, ha egyedül maradsz (akár sokáig is), és valami egész embert igénylő tevékenységbe kezdesz, ami lehetőleg alkotó jellegű munka legyen, pl. táncolsz, hangszeren zenélsz, énekelsz, képzőművészkedsz, vagy akár valami műszaki területen mélyedsz el, ha érdekel az ilyesmi. De az is jó, ha "csak" rengeteget olvasol, művelődsz, színházba, hangversenyekre jársz. (Hidd el, legjobb egyedül, még a mozi is. Külföldre utazáshoz meg semmi pénzért nem vinnék magammal senkit. Kutya fülét nem látok a helyből, ha útitársam van.) (37/F)
Köszönöm szépen a válaszokat!
1 biztos ezt az időszakot nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!