Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha nem találok nála jobbat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem találok nála jobbat? Leszek valaha szerelmes?

Figyelt kérdés

24 leszek az évben. (Lány)Egy tök sikeres, boldog életem van, amivel teljesen elégedett vagyok. De a párkapcsolati résszel nem, és egyre nehezebb. Évről évre hitegettem magam hogy majd eljön az akibe szerelmes leszek, de nem jön.

Az összes tapasztalatom, mert volt jó pár inkább kudarcos, mint pozitív. Az összes srácnak az életemben a közös pontja, hogy sosem szerettek, vagy akármennyire is akartak, nem tudtak szerelemből szeretni. Volt, akinek túl rendes voltam, volt akivel csak szimplán nem illettünk, de talán a legutóbbi fáj a legjobban. És talán az irigység jócskán beszél belőlem. Külföldön ismerkedtünk meg, csak x ideig voltam abban az országban, tudtam hogy semmi komolyabb nem lehet. A srác nagyon törődő, egy végtelen kedves, jószívű, a hibáival együtt olyan,aki mellett eltudom magam képzelni. Sose bánt velem ilyen jól senki. Mindennap úgy alszok el, hogy reménykedek, hogy ehhez csak közel hasonlót megtapasztalok. Nem értékelem őt túl, kivételesen nagyon egyforma szeretetnyelvünk volt, a szex a legfigyelmesebb amit egy partner adhatott. Szerettem a lelkét, a személyiségét, nagyon-nagyon tetszett külsőleg.

Persze nem lett folytatás, csak a bús “az élet megy tovább dolog”. Persze történtek közben irogatások, de főleg ő kezdte ezeket leépíteni. (Egyébként igaza van, hisz úgyse lesz semmi)

Én miért nem érdemlem hogy boldog legyek? Mármint tudom hogy ennek nem lett volna jövője, de csomó egyetemi társamnak van külföldi párkapcsolata, ahol nem kérdés hogy a lányokat akarják. Nem kérdés, hogy velük, együtt akarnak lenni minden nehézség ellenére is.

Engem sose akarnak. Kedvelnek, elraknak kiemelkedő emléknek, de ennyi. Soha, egy embert se tudok mondani aki a minimumnál többet belerakott volna azért hogy velem legyen. Nekem ez nagyon fáj, tudom a realitást, hogy a távkapcsolat szenvedés, de mégis: miért nem szeretnek belém? Hogy ne legyen kérdés hogy igen, velem? A táv vagy nem távolság ellenére is?

Vagy, aki szerint túl rendes vagyok, annak az új barátnője mivel tudd jobbat? Többet mint amit én tudtam?

És én mindig meghúztam a határokat, sose kértem nagy dolgokat, elvárásokat. Én mindig próbáltam mindenkinek megfelelni (egy tök természetességgel, nem görcsösen)

Ezek a kérdések forognak bennem és egyre nehezebb ezt feldolgoznom engem miért nem szeretnek SOHA.

Egy olyan feedbacket se kaptam soha ami negatív lett volna. Érdekes, sportos, produktív és baromi érdekes életkét alakítottam.

Próbáltam ezen a srácon is továbblépni, nyáron sokat bulizni eljárni. Erre ami mondjuk 19 évesen ment, hogy sokan meg akarnak ismerni, mostmár senki. Senki nem jön oda, még egy fesztiválon se. Pedig jelenleg edzek, sokkal jobban nézek ki.

Mit csináljak, hogy egyszer szeressenek? Most konkrétan hogy egyáltalán észrevegyek amivel sose volt eddig problémám?

A saját érzésekről nem is beszélve: mivel sose voltak ezek 1000%ban viszonozva, ha kicsit is szerelmesnek éreztem magam (mint legutóbb) azt is elfojtottam, nehogy “sok legyek”

Engem miért nem választanak minden “de nélkül?” Hogy megéljek én is érzéseket?

okt. 6. 00:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Bezárkóztál. Neked kell megnyílni. Ha elfogadod azt akit kapsz hidd el attól még tudni fogja a másik, hogy mi van épp. Megváltoztatáshoz nem erőszakkal kell kihozni. Alapból évek alatt magadtól változol.
okt. 6. 03:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen barátnőm, szerettem, imádtam, szinte tökéletes volt. Szinte. Egy nagy bajom volt vele, hogy nem egyezett a jövőképünk. Nem lehet hogy náad is valami ilyesmi van?
okt. 6. 05:15
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
És ez a srác is iraki vagy kurd vagy török volt. A Savanya Sárák úgy keletkeznek, hogy a szeretetnyelvükről kezdenek beszélni. Ebből a rövid szövegből is rengeteg pszichomókus meg pszichiáter él. Teljes zűrzavar. Mindennel elégedettek vagyunk később meg nagybetűkkel leírjuk hogy soha nem lesz senkik. Gratulálok.
okt. 6. 06:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet az is a baj, hogy a mások életét vagy kapcsolatát egyszerűbbnek látod, pedig biztos vagyok benne, hogy egy külföldi távkapcsolat nem fenékig tejföl.

Igazából a fiú teljesen korrekt volt veled, ebből ennyit lehetett kihozni. Jobb mintha mondjuk a szemedbe azt mondja, hogy kellesz, a távolban pedig bőven megcsal másokkal...

Én összességében úgy látom, hogy nincs veled semmi baj. Később szerintem sokkal jobban fogják értékelni, hogy egy rendes, normális lány vagy.

Amit addig tehetsz, hogy próbálsz magaddal törődni, fejlődni, és egy picit elengedni ezt a szeretet/szerelem-vágyat. Sajnos ez is kommunikálódhat úgy kifelé (akaratlanul), hogy egy kicsit görcsös vagy és megfelelni szeretnél. Ezt saját példámból is tudom mondani:D

Esetleg még ilyen önfejlesztő módszereket is tudok ajánlani:

A vonzerő 3 elfeledett összetevője: https://www.youtube.com/watch?v=HsgNee36nRM&ab_channel=TEDxT..

okt. 6. 09:29
 5/15 anonim ***** válasza:
35%

ha majd nem egy félig bebaszott kreténtől várod el, hogy odamenjen hozzád, miközben éppen egy fesztiválon riszálod magad, akkor majd lehetséges, hogy találkozol egy olyan emberrel is, aki meglát benned valami érdekeset, és meg akar ismerni.

nem érdemes az ilyen pár hétig/hónapig tartó, khm, "egzotikus" kalandokat úgy elraktároznod magadban, mintha te már tudnád, hogy ki az, akihez többé fel sem érhet földi halandó, mert pillanatok alatt leszel 43 éves, és azon kapod majd magad, hogy nézegeted a bugyogós fotóidat lájkoló aberráltak profilképeit, és azokra fogsz rögeszmésen ráírni, akik legalább kicsit hasonlítanak egykori abdulkára.

ebben a korban még feleslegesek ezek, a csokonai vitéz mihályos, tüdőbajos reménytelenségbe burkolt szüttyögések. ráérsz erre majd a negyedik macskád környékén, töki.

okt. 9. 02:15
 6/15 Kólauborkával ***** válasza:
67%
Amég az ember görcsösen keres, addig nem talál senkit. Mondjuk én úgy sem, hogy elengedtem a témát, szóval sajnos ehhez szerencse is kell. Én szurkolok!
okt. 9. 12:52
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

A dögös, szexi kisugárzású csajokba szoktak belebolondulni, beleszerelmesedni a fiúk. Ha nem ilyen vagy, akkor megette a fene az egészet. Ez nem olyasmi, amin lehet változtatni, vagy van valakinek, (mert olyan fizimiskával született, meg olyan könnyed, csábos a viselkedése), vagy nincs.

Hiába mosolyog egy komolyabb arcú lány, ha egyszer olyat örökölt, lehet rajta bármilyen szexi ruha, akkor sem lesznek szerelmesek belé, mert túl komoly kisugárzású.

okt. 9. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Javíthatsz a helyzeten, ha kiszőkítteted a hajad. Egy szőke nőnél mindig több az érdeklődő.
okt. 10. 00:19
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk amit most írok, nagyon nehéz lesz: De ne akard görcsösen a szerelmet, még csak a párkapcsolatot sem, vagy ne is akard és egyiket sem, és akkor egyszer úgyis eljön. Tudom, ez nagyon nehéz jelenleg. Én már feladtam volna a párkeresést, igaz azon még gondolkodtam, hogy ideiglenesen vagy véglegesen, de pont ekkor megtaláltam életem párját, a világ legaranyosabb, legtürelmesebb és leggyönyörűbb nőjét. Szóval van remény és valószínűleg akkor fog eljönni amikor már azt hiszed, hogy soha, ha már feladod a keresést. Én meg amúgy úgy örülök, hogy ilyen barátnőm van. Természetesen mindkét oldalról vannak nehézségek, de még mindig együtt vagyunk, és bízom benne, hogy örökre együtt is maradunk. Te pedig ne olyant keress, aki a külsőd miatt szeret, hanem aki a belsődbe szeret bele a jó és rossz tulajdonságaiddal együtt, természetesen nem baj, ha a külsőd is tetszik Neki. Kitartást! Ameddig nincs addig pedig élvezd a függetlenséget, élj! És ha eljön úgyis tudod hogy mit kell másképp csinálnod, mint addig.
okt. 23. 04:45
 10/15 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos tényleg ennyi: a külsődön múlik.
okt. 23. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!