Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiba volt erről másnak beszélnem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt erről másnak beszélnem?

Figyelt kérdés

Már megbántam, hogy a szüleimnek elmondtam, hogy a barátom hogy viselkedik velem, és miket mondott nekem. Folyamatosan azt érezteti, hogy mennyire keveset érek hozzá képest, és ki is mondja, hogy egy semmirevaló nulla vagyok. Ezt el is mondtam a szüleimnek, de már meg is bántam, mert a barátom azt mondta ezt én provokáltam ki belőle, hogy ezeket mondja. Azt el se mondtam, hogy volt, hogy meglökött, és hogy szorította a karomat, és a kezemet.

A barátom azt mondja, hogy javítsam ki a hibámat, és mondjam, hogy én voltam a hibás a veszekedésért, és ha nem vesztünk volna össze, akkor ő nem mondott volna ilyet. Bár én is tudom, hogy részben ezekkel a szavakkal igazat mond, mert tényleg nem érek semmit.

Mikor elmegyünk valahova mindig elveszi a kedvemet, legutoljára is csúnyán beszélt velem, mikor emlékként egy pár képet szerettem volna magunkról csinálni egy parkban.

Ő soha semmit nem mond el otthon a szüleinek, én meg mindent elrontok azzal, hogy ezt elmondtam, mert árulkodok rá, mint egy kisgyerek.

okt. 3. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze te vagy a hibás mindenért. Foggad csak el. Egy marha leszel. Nem önmagadért szeret. Átformál és hibás leszel mert megváltoztál. Keress mást. Nem szeret téged. 41f
okt. 4. 06:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Elég nárcisztikus barátod van. Nem túl egészséges ilyen kapcsolatban lenned. Ha szerinte nem vagy jó neki és keveset érsz, akkor miért van veled? Szerintem jobb lenne befejezni a kapcsolatot, mert csak rosszabb lesz és te is sérülsz lelkileg.
okt. 4. 07:45
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

9es most viccelsz?

"Attól veszekedés, hogy mindent egymás fejéhez vágnak"...

Dehogy attól veszekedés. Normális ember valamin veszekszik amiben nézeteltérés van köztük és nem egymást szapulja. Nálatok ha veszekedtek mondjuk, hogy mit kéne előbb kifizetni akkor nem az érvek döntenek hanem egymást kezditek lehordani minden hülyének? Hát odáig nem kéne fajulni a dolognak. Igen, van hogy néha elgurul a gyógyszer de hát azért csak nem minden szarnak mondom el a párom.

okt. 4. 08:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk nem, de azt nem hívom veszekedésnek max hangosabban vitázunk egy dolgon, olyan mintha dolgoznánk, mert megoldást kereünk. Az nem veszekedés mert van értelme. Viszont akik veszekednek pl családtagok, annak nincs semmi értelme, csak elhordják egymást mindennek mert frusztráltak és idegesek, aki ezeket szó szerint veszi utólag az idióta. És ha ilyenből sok van, pláne ha van olyan is ahol lökdösnek akkor szakítani kell, pláne ha a kérdező mégcsak nem is szereti a párját, ahogy beszél róla.
okt. 4. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:

"Bár én is tudom, hogy részben ezekkel a szavakkal igazat mond, mert tényleg nem érek semmit."

Meg az hogy nekem ezért tűnik hisztinek ez az egész, és a felét se hiszem el így. Most komolyan, normális ember mond ilyet hogy brühühü nem érek semmit? Még ha azt mondaná hogy nem érek sokat vagy valami, de semmit? Komolytalan az egész, mint egy hiszti vagy egy duzzogás.

okt. 4. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Jobb helyeken már óvodában megtanítják a gyerekeknek, hogy mi árulkodás és mi nem.

- Juci néni, a Béci belém rúgott! - ez nem árulkodás.

- Juci néni, a Sanyi azt mondta, hogy anyukám egy krva! - ez sem az.

- Juci néni, a Gizi meg a Lacika egymás kulacsából isznak! - ez árulkodás.

- Juci néni, a Ferikén lila zokni van, pedig ma fehérben kellett jönni! - ez is az.

Ha még mindig nem érted a különbséget, írok szívesen további példákat.

A pasid meg egy bántalmazó gyökér.

okt. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!