Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudomásomra jutott, hogy férjem beregisztrált egy homoszexuális, biszex oldalra. Ti mit tennétek a helyemben?
Tudod ezek a kérdések tipikusan azok, amikre nem lehet ésszerűen válaszolni. Neked kell megoldani a problémát, de az a tisztább ha személyesen beszélsz vele...
Kémkedéssel nem sokra mész, mert nem lehetsz sose biztos a dologban!
De honnét tudod ezt az információt???
Ne kémkedj utána. Ha erre kényszerülsz, akkor az a házaság már rég halott.
Szerintem ülj le és beszélj vele. Kezdetnek azt, hogy mért olyan lagymatag a szex? Aztán, hogy hogy tudnátok mind ketten javítani, tudnátok-e, akarja-e egyáltalán, hogy meg próbáljátok? Aztán meg kérdezd meg, hogy meleg-e? És vesd fel, hogy hallottál erről a regisztrálásról. Szerintem a világ legtermészetesebb dolga egy párkapcsolatban az őszínteség.
Jelzem csak 18 éves vagyok, egy 1 éves párkapcsolatban élek jelenleg. Valószínűleg biszexuális vagyok. A párom ezt megérti és "elnézi nekem, hogy tapasztalok". Nálunk be jött, hogy ezt megbeszéljük. Biztos, hogy más generáció vagyunk, más erkölccsel és elvekkel.
Kedves utolsó!
Remélem, nem kerülsz olyan helyzetbe soha, mint most én. Jó olvasni, hogy van még ilyen tiszta fiatal lélek, aki hisz a megrendithetetlen párkapcsolatban.
Annyit azért elmondhatok, (s ez nem csak neked szól, hanem azoknak is, akik rendszerint - némi önelégültséggel megfűszerezve - általuk egy rendkivül szuper párkapcsolatban élnek). Lehet, hogy van ilyen, de tapasztalatom szerint sokkal több olyan van, akiknél ez csak duma. Közülük is sokak bizony időnként problémával küzdenek, ilyennel-olyannal. Legfeljebb nem beszélnek róla akkor, csak utólag derül ki, vagy éppen a párjuk nem egészen úgy látja a helyzetet, mint ő....
Egy pár év után meg szinte minden kapcsolatban felmerülhetnek gondok. Nyilván nem mindegy mifélék....
S nyilván ezek súlyosságától és megoldhatóságától függ a hogyantovább......
Nálunk is hasonló a helyzet. A férjem szerint szuper kapcsolatban vagyunk. Ezt hangoztatja mindenfelé. S szerintem saját magának is. Nyitottak vagyunk beszélgetéskor, bár érzésem szerint ő nem teljesen az időnként.
Az egyenesség hÍve vagyok, ti nem ismertek, de aki igen, az tudja, de most mégsem mehetek oda hozzá egyenesen megkérdezni, mert mi van, ha tévedek. Ekkor lehet, hogy nagyon megbántom őt, amit nem szeretnék. Másfelöl pedig megérteném, ha biszex lenne, vagy ha rejtetten homoszexuális, bár kettétörné az új helyzet mindkettőnk életét. Attól én őt mint embert nem Ítélném el, házasságunknak azonban vége lenne. Amennyiben viszont ő tényleg az, akkor kész kÍnszenvedés a közös életünk, s sokminden megmagyarázásra kerülne.
Szóval nem kis probléma ez. És én anélkül szeretnék erre választ kapni, hogy felégessek mindent magunk mögött, amit eddig megtettünk egymásért.
A viccelődő hozzászólásokat leszámÍtva kösz a kommenteket.
A viccel sincs nagyjából semmi bajom, csak ne az én életemről szólna......
Egyébként forsziroztam egy beszélgetést jelenlegi szexuális életünkről, s tényleg hiányzik neki egy frissÍtés. Ezt ő is érzi, de úgy látja a megoldását, hogy kifelé kacsintgatna. Csak a szex kedvéért (mondja). Én viszont tudnék nem kevés a kapcsolaton belül jó sok dolgon csiszolni. Egyszóval én monogám fajta vagyok, ő pedig ezek szerint nem, vagy pluszban még homo is.
Ha már nagyon muszáj, akkor csak az ő kedvéért mennék bele egy harmadikba, vagy párcserébe, vagy ilyesmi.
De alapjában véve, én óckodom ettől.
Szerintetek ennek a házasságnak e felállás szerint vége?
Szia:)
elváltatok már?
Meleg a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!