Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom beregisztrált egy sexpartner társkeresőbe. Szerintetek mit tegyek? Én szeretem, de ezek szerint mások az értékrendjeink.
Azt nem tudom, megmondani, te mit tennél, de én az megmondhatom, hogy mit tennék.
Dobnám. Erre nincs magyarázat. Persze lehet, hogy régen regelt oda és akkor előttem csak szórakozni akart, csak sajnos nekem nem kell dzsigoló.
Ha pedig a járásunk alatt regelt be oda, akkor a barátom egy ritka undorító állatfaj. :S
Ez a véleményem. Thanks
Én azt mondom, hogy azért egy esélyt adj neki arra, hogy megpróbálja megmagyarázni. Esetleg csak meg akar ott viccelni egy ismerősét, vagy ilyesmi. Bár ennek a reális esélye talán még a 0-nál is kevesebb, de akkor se ugorj egyből a torkának.
Egyébként, én is dobnám a hűtlen szemetet.
A kapcsolat közben regisztrált vagy még előtte?
Ha a kapcsolat közben, akkor arra tényleg nincs mentség. Biztos szereted, és rossz lehet most, de gondolj bele, hogy vajon miért regisztrál valaki egy ilyen oldalra?
Az első adandó alkalommal meg fog csalni.
Az enyém is beregisztrált, mikor még csak kb 1-2éve jártunk...(4éve vagyunk együtt)
Visszanéztem a gépen az előzményeket és lebukott...lebuktattam és megmondtam neki hogy ha velem akar maradni itt előttem kiregisztrál.Megtette és előtte megmutatta hogy nem is irkált senkivel, csak beregisztrált régebben...szó nélkül kiregisztrált..és szerintem megbánta mert azóta hagyja megnézni a mailjeit, meg facebookot meg mindent..nincs titkolnivalónk...
Szerintem tedd ezt te is....a pasik hülyék, kiváncsiak....lehet soha nem menne bele ilyesmibe...csak kiváncsiságból regisztrált.
Szóval nyugi, higgadt fejjel beszéld meg vele, mi azóta is jól meg vagyunk.
22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!