Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen egy pasinak a tökéletes viselkedési formája egy komoly párkapcsolatban? 17/F
23:28
Hehh, én régen nem voltam szemét, nyomulós meg ilyesmi, JÓ VOLTAM, nem volt nagy arcom, biztos az is BAAAJ volt.. :D f@szomat..
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:34
Csak rossz helyen voltál rossz időben. Rossz csajokat fogtál ki és nem vagy még olyan öreg sem...
23:44
Sajnos ez egy kicsit bonyolultabb. Ugye voltak a rossz csajok rossz időben, akiket le is sz@rtam mert idióták, aztán jött az aki elvileg jó, de neki mégis másvalaki kell és a büdös életben nem fogja megmagyarázni, hogy miért, szerintem nem is tudja. A srác képes arra, hogy folyamatosan írja neki az sms-eket, és mondogassa minden nap legalább 10x hogy szeretlek, de úgy látszik nektek lányok ez kell, nem az őszinteség...
10:59
Kb 500millió férfire igazak ezek a tulajdonságok a világon, te sem tudod megmagyarázni, hogy miért pont ő... nem is fogod, mert NEM TUDOD. Ki kellett találni egy szót az abszolút idiotizmusra és ez lett a szerelem..
12:12
Ó igen? Ezer bocsi, majdnem elfelejtettem, hogy a normális az, hogy csak úgy boldogok akarunk lenni egy megmagyarázhatatlan okok miatt választott idegennel. És ha jön egy új ember, akivel szintén "csak" boldog akarsz lenni akkor az előző nem is számít már? Na és ha utána is jön egy? Bocsi de nekem ez messze nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!