Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mire mondják, hogy "nem érzik nőnek magukat valaki mellett"?
Egyszer pont ugyanezt a szöveget kaptam meg az egyik exemtől. Ő is azért mondta, mert nem szexeltem vele egy ideig (egészségügyi és tőle független lelki okokból nem tudtam).
Nap mint nap erőltette és sírdogált, amikor megint nem ment.
Az lett a vége, hogy megcsalt. :) Azóta nálam eléggé intő jel ez a szöveg.
Mennyivel normálisabban hangzik az, hogy "nem érzem, hogy kívánsz" vagy "hiányzik a szex", stb.
1,3,16
Mindent elmondtatok.
Plusz az még, hogy lekezelő és bunkó is. 😒
Amikor már elmaradnak a bókok,a meglepetések, odafigyelés, kedvesség,stb. Félreértés ne essék,én szeretem,ha a párom a legjobb barátom és fordítva is így van,de amikor már kb ebből csak a haverság marad meg és nem látom,hogy úgy néz rám,ha már nem tesz semmit értem,mert már úgyis megkapott,stb. A többi meg már csak ennek a velejárója,az intimitás csökkenése, romlása. + Ha már magát is elengedi és igénytelenedik le.
De ja,ha mindent nekem kell kezdeni tartanom,leszerveznem,pénzügyekre odafigyelni, szigorúan mindent felében fizetni és már egy ebédre sem hív meg,vagy már elvárja,hogy én fizessek és a zsebehez sem nyúl. Na ez a sok kis apróság összeadva nekem ahhoz vezet,hogy már akkor nem érzem magam nőnek.
- ha nem kíván, nem érezteti, hogy vonzó vagyok, nőies vagyok, hogy a párjaként tekint rám és fontos vagyok neki
- ha mindent nekem kell csinálnom, mert a másik lusta vagy direkt rosszul csinál mindent több megbeszélés után is, hogy rámlőcsölje a munkát, mert "te úgyis jobban csinálod"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!