Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mire mondják, hogy "nem érzik nőnek magukat valaki mellett"?
#1-2
Akkor már értem, miért hencegett azzal a volt barátnőm, hogy a mostani pasija mellett igazi nő lehet.
Való igaz, hogy én nem kívántam azt a nőszemélyt szexuálisan. 😅
Kicsit más aspektus:
Amikor a nőnek kell hordania a nadrágot a kapcsolatban. Neki kell megszerveznie mindent, neki kell a pénzügyekkel foglalkoznia, neki kell megoldania a "klasszikus férfi feladatokat" pl tárgyak megszerelése vagy ilyesmi.... és végsősoron a férfi csak egy utas a kapcsolatban, igazából simán besorolható a gyerekek mellé.
Az ilyennél felborul a párkapcsolat egyensúlya, nem férfi és nő, két felnőtt van egmyás mellett, hanem egy szülő és egy gyerek. Ez egyébként magával vonzza a szexualitás csökkenését is, elvégre a szülő szerepben lévő miért akarna szexelni a gyerek szerepben lévővel. és vica versa
Szerintem az 1. és az 5. válaszban leírtak vegyesen.
Személy szerint én akkor érzem magam nőnek egy férfi mellett, ha a férfi előzékeny, de határozott, talpraesett, felelősségteljes is. Figyel rám, vigyáz rám, érzem, hogy én vagyok neki a legfontosabb. Lehetek mellette gyenge, kiszolgáltatott is, mert tudom, hogy bízhatok benne.
Természetesen ez mindig két emberen, a kapcsolat dinamikáján múlik. De az tény, hogy egy nárcisztikus, elkényeztetett, megbízhatatlan manchild mellett soha, semmilyen nő nem fogja magát nőnek érezni, lehetsz te akármilyen nőies, vagy csinálhatsz bármit.
Amit a férfi éreztet, mutatja a te hiányodat, ha ezt mondod, hogy nem érzed magad nőnek,akkor az nem azt jelenti, hogy a másik hiányos,/ vagyis részben igaz/ hanem ő azt mutatja neked, hogy belőled mi hiányzik, ezért nem a férfit kell okolni, hibáztatni, bírálni stb.
Ez a saját maga jelen esetben a nő hiánya és a férfi mutatja neki, hogy miben kell fejlődnie.
A nő ilyen esetben mindig talál erre a helyzetre igazolni való bizonyitékot, pontosan olyan párt-társat talál akiben a hiányát megtalálja és igazolhatja, okolhatja, hibáztathatja, hogy igenis ő az oka az én bajomban.
Mi lenne, ha rájönnének, hogy minden az ellenkezője annak amit hisznek, és a másokban a hibát keresők magunkba néznének?✔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!