Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mire mondják, hogy "nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mire mondják, hogy "nem érzik nőnek magukat valaki mellett"?

Figyelt kérdés
Tartalmilag érdekelne, hogy mi ennek a jelentése. Sok férfi szerint ez csak egy ilyen bullshit szöveg, amivel csak megpróbálnak elfedni valamit, főként szexuális frusztrációt vagy más elégedetlenkedést.

okt. 2. 10:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Amikor a párom nem kíván. Ilyen egyszerű. Minden apró jelből érzi egy nő, nem csak a konkrét elutasításból. Nem figyelmes, nem szán rám időt, nem keresi mivel kedveskedhet.
okt. 2. 11:04
 2/22 anonim ***** válasza:
81%
Nőként tökéletesen egyetértek az 1-essel.
okt. 2. 11:33
 3/22 anonim ***** válasza:
7%

#1-2

Akkor már értem, miért hencegett azzal a volt barátnőm, hogy a mostani pasija mellett igazi nő lehet.

Való igaz, hogy én nem kívántam azt a nőszemélyt szexuálisan. 😅

okt. 2. 11:48
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem kívan már a férjem..nem mondja, hogy szép vagyok...stb
okt. 2. 11:58
 5/22 anonim ***** válasza:
86%

Kicsit más aspektus:

Amikor a nőnek kell hordania a nadrágot a kapcsolatban. Neki kell megszerveznie mindent, neki kell a pénzügyekkel foglalkoznia, neki kell megoldania a "klasszikus férfi feladatokat" pl tárgyak megszerelése vagy ilyesmi.... és végsősoron a férfi csak egy utas a kapcsolatban, igazából simán besorolható a gyerekek mellé.

Az ilyennél felborul a párkapcsolat egyensúlya, nem férfi és nő, két felnőtt van egmyás mellett, hanem egy szülő és egy gyerek. Ez egyébként magával vonzza a szexualitás csökkenését is, elvégre a szülő szerepben lévő miért akarna szexelni a gyerek szerepben lévővel. és vica versa

okt. 2. 12:21
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
3# as Tehát igaza volt. Csak ax a kérdés, akkor minek voltál vele.
okt. 2. 12:21
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha a férfinek kicsi a szerszám.
okt. 2. 12:34
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Nő vagyok, és én sem éreztem ezt soha. Mármint eddig minden nap minden percben 100%-ig nőnek éreztem magam. De más nők elmondásaiból ez inkább azt jelenti, hogy szeretve nem érzik magukat.
okt. 2. 12:36
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az 1. és az 5. válaszban leírtak vegyesen.

Személy szerint én akkor érzem magam nőnek egy férfi mellett, ha a férfi előzékeny, de határozott, talpraesett, felelősségteljes is. Figyel rám, vigyáz rám, érzem, hogy én vagyok neki a legfontosabb. Lehetek mellette gyenge, kiszolgáltatott is, mert tudom, hogy bízhatok benne.

Természetesen ez mindig két emberen, a kapcsolat dinamikáján múlik. De az tény, hogy egy nárcisztikus, elkényeztetett, megbízhatatlan manchild mellett soha, semmilyen nő nem fogja magát nőnek érezni, lehetsz te akármilyen nőies, vagy csinálhatsz bármit.

okt. 2. 12:59
 10/22 anonim ***** válasza:
9%

Amit a férfi éreztet, mutatja a te hiányodat, ha ezt mondod, hogy nem érzed magad nőnek,akkor az nem azt jelenti, hogy a másik hiányos,/ vagyis részben igaz/ hanem ő azt mutatja neked, hogy belőled mi hiányzik, ezért nem a férfit kell okolni, hibáztatni, bírálni stb.

Ez a saját maga jelen esetben a nő hiánya és a férfi mutatja neki, hogy miben kell fejlődnie.

A nő ilyen esetben mindig talál erre a helyzetre igazolni való bizonyitékot, pontosan olyan párt-társat talál akiben a hiányát megtalálja és igazolhatja, okolhatja, hibáztathatja, hogy igenis ő az oka az én bajomban.

Mi lenne, ha rájönnének, hogy minden az ellenkezője annak amit hisznek, és a másokban a hibát keresők magunkba néznének?✔

okt. 2. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!