Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni egy kapcsolatban, ha valakinek elhagyatottsági séma/szindróma akadályozza, hogy bízzon a másikban?
Figyelt kérdés
Az aggódással nem akar a másik agyára húzódni...okt. 1. 12:44
12/18 A kérdező kommentje:
6-os. Mintha picit roszmajú lennél, nem?
okt. 1. 14:37
13/18 anonim válasza:
Én is ezzel küzdök kedves kérdező, volt is már belőle pár konfliktus, másfél éve vagyunk együtt. Hol jobb, hol rosszabb de az utóbbi időben próbálom kerülni, hogy a párom ebből érzékeljen, vagy csak minimálisat. Fontos az önuralom. De szerintem a kulcs egy elfogadó társ aki tud erről és nagyon szeret. Ez sok mindenen átsegít és idővel, nagyon lassan, egyre jobb lesz ahogy kezd kialakulni egy biztonságos kötődés. Ezt magamnak is írom bíztatásnak.:D Amikor elkezdenek jönni a rossz gondolatok, érdemes megtanulni, hogy hogy lehet még csírájában elfojtani őket, neked milyen gondolatok segítenek benne. Ezeket érdemes felírni. Aztán sok gyakorlás. De a legfontosabb az önszeretet és tudatosítani, hogy nem vagy hibás azért mert ez kialakult nálad.
14/18 anonim válasza:
13# Ha elfojtod a disszonáns érzések még erősebben jelentkeznek, és jönnek a pszichoszomatikus tünetek. Érezd és tudatosítsd. Mit érzek? Mond ki, írd ki! És mire lenne szükségem? Alapvető szükségletek! Például egy helyzetben felismerem, hogy félek. Ki mondom. Mire lenne szükségem... biztonságra. Ezt hogy tudom magamnak megteremteni... És így tovább! Felnőtt módon kielégítem a szükségletem.
16/18 A kérdező kommentje:
13-as 14-es! Fantasztikusak vagytok! Köszönök minden mondatot!
okt. 2. 12:59
17/18 anonim válasza:
Popper Pétertől A belső utak könyvét ajánlom szívből.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
okt. 3. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!