Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rászólnátok a párotokra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rászólnátok a párotokra, ha szerintetek veszélyesen vezetne?

Figyelt kérdés
Nagyon hálás vagyok, hogy elvisz kocsival sok helyre, de egyszerűen életveszélyben érzem magam néha mellette. Annyira közel rámegy az előttünk levő autókra, nagyon necces előzésekbe kezd, folyamatosan osztja a többi sofőrt. És elég sok emberrel utaztam már, és nagyon kevés embernél “félek”. Amúgz jól vezet a párom, rutinos is, magabiztos stb. De folyamatosan előzget, meg kb. 2métereket hagy követési távolságnak, tehát ha majd egyszer hirtelen lefékeznek kb. esélytelen, hogy ne menjünk beléjük. Mások szerint is elég gyorsan vezet, amire “büszke” is.

szept. 28. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen, szólnék finoman, mert lehet hogy ideig óráig működik, amíg nincs baleset, (ne is legyen), de jobb biztosra menni. Magyarország nem a biztonságos sofőrökről híres, (akinek nem inge...) de egy kis elővigyázatosság nem ártana. Finoman mondd meg neki. :)
szept. 28. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán. De be sem ülök olyan mellé, aki szarul vezet.
szept. 28. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen szólnék és ha nem változtat, valószínűleg nem ülnek be hozzá.

Egyébként nekem az aggresszív, beszólogatós hozzáállás nagyon visszataszító, nem biztos, hogy sokáig tűrném.

szept. 28. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék vele tovább így nem kéne szólni neki. Az, hogy ő másoknak szól be amikor ő felelőtlen egyáltalán nem tetszik nekem se.
szept. 28. 22:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szólnék. Nem szeretem az agresszív viselkedést, bunkó sofőröket.

És ha nem változtat, akkor be sem ülnék hozzá.

szept. 28. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondold át, mert simán lehet ez az igazi arca. Sajnos tapasztalat, hogy amíg csak másokkal agresszív, addig elnézheted, hogy belefér, mert "megvéd", meg milyen cuki macsós, hogy folyton versenyez, de igazából már akkor látni kellene, hogy nem fér bele.
szept. 29. 04:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem ha félnek mellettem. Így persze hogy még óvatosabb vagyok ha tudom olyan utazik velem aki fél is az utazástól,(pedig szeretek menni én is ha olyan van) de ha nem fél is az utas akkor is szeretem ha biztonságban érzik velem magát!

Mindenképp érdemes szólni! Nem csak a saját életével játszik. Főleg ha a párod az, tiszteletbe kellene tartania az ilyen észrevételeidet is. Nehogy már félj beülni mellé!

szept. 29. 05:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem szeretek autóba ülni, haltak már meg páran az ismerősi körömből autóbalesetben. (Volt osztálytárs, haver barátnőjének az apja, másodunokatesóm nevelőapja, meg vele együtt a gyereke. Utóbbi apukát kivéve mindegyik csak utas volt.) És vannak páran, akik csak a szerencsének köszönhetik, hogy életben maradtak. Apám a haverjával utazott, megcsúsztak, az autó totálkáros lett, csoda, hogy kisebb zúzódásokkal megúszták. Hölgy ismerőeöm, aki még büszke is rá, hogy vadállatként vezet, tavaly egy hónapon belül kétszer került életveszélyes helyzetbe, centiken múlott, hogy nem lett tragédia. De még csak nem is kell veszélyesen vezetni, elég egy pillanatnyi elbambulás, meg egy váratlan helyzet, és kész a baj. ltem utasként kifejezetten jól vezető, tapasztalt ember kocsijában, ha reflexből nem kiáltok rá, ütközünk az előtte levő, hirtelen befékező autóval.

Szóval ez egyáltalán nem veszélytelen dolog. Az életemet meg senki kedvéért nem fogom kockáztatni. Az életem többet ér, mint egy sértődés meg duzzogás. Mondjuk én eleve nem is szeretek autóban ülni, és elvárom, hogy ezt a másik is elfogadja, de egy veszélyesen vezető egyén mellé semmiképp nem ülnék be.

szept. 29. 06:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, addig szűntesd meg ezt a kapcsolatot, amíg még nem vagy egy TV2-ős tényekes statisztikai adat.

És nem a sofőr fog meghalni, ahogy a híreket követem.

Rendszeresen ilyen figurák jönnek a valagamban a forgalomban, 96 óta vezetek, megvan a CE jogsim, de rengeteg ilyen száguldozó suhancot látok.

És nem, nem vezet jól, rutinosan meg pláne nem, sokszor nekem is hajszál híján van egy baleset, mert más a közlekedési körülmény pl időjárás miatt.

Hacsak nem valami BMW X5 SUV-ja van a haverodnak, ne erőltesd ezt a kapcsolatot. Abban túléled.

szept. 29. 09:29
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Hát vagy ne ülj mellé, vagy vezess te. Aki nekem beszól, az ne üljön mellém. Pedig én ritkán előzök a kisautómmal meg jó nagy követési távolságot is tartok, de más szerint ez mondjuk tötymörgés. Akkor utazzon mással.

Ő sem fog máshogy vezetni. Saját érdekedben ne ülj be mellé.

szept. 29. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!