Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek furcsa, ha 15000km...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek furcsa, ha 15000km-t utazok a barátomhoz, aki nem vár semmivel?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, mint pl. egy virágcsokor vagy egy SZÁL virág, vagy pl. egy süti a hütőben vagy pl főzne valamit, vagy akkor legalább venne alapanyagot, hogy fözzünk együtt? Ez egy red flag vagy túlreagálom?

Én fizettem a repjegyemet meg vizumot meg mindent… otthagytam az állásomat és a többi….

szept. 28. 07:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

egy baj van ezzel, a szeretetnyelvetek nem azonos?

vagy te vársz tárgyakkal való szeretet közeledést, miközben pedig tőle simogatást és egyéb figyelmességet kapsz?

te a tárgyakban keresed a szeretetet?

mert úgy néz ki, hogy ezzel fejezed ki magad, és lehet ő pedig egy simogatásnak egyéb testiségnek örülne?

a kezdeti fázisban nem ajánlatos feldobni mindent amig közel 80%-ban nem vagy biztonyos abban, hogy a másik őszintén szivből szeret és megismer..

kicsit hamar volt ez a feladás, de jó tanulólecke lesz emlékezetes gondolom

szept. 28. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Igazi lovag ez a pasas!

Illetve bocsi, mégsem...

Szerintem azért illett volna megadni a módját az érkezésednek. Persze, ez önmagában még nem jelent semmit, de azért eléggé intő jel...

szept. 29. 06:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyébként jobban belegondolva.. igaz, itt én vagyok a férfi, de barátnőm, akivel "csak" 400 km van köztünk, ő sem adott semmit, amikor először találkoztunk. De ő alapból nem olyan, aki szeretné az ajándékozósdit, a "kötelezőkön" kívül egyáltalán nem szeret tárgyi ajándékokat adni. De amúgy iszonyatosan odaadó, törődő, és lépten-nyomon érezteti, hogy szeret. Azt hiszem, erre mondják, hogy kicsit más a szeretetnyelvünk. Ő is mondta, hogy az se baj, ha semmit nem viszek neki, az a lényeg, hogy vele legyek. Persze, én ennek ellenére mindig viszek neki valamit.

Ha nála is csak ez van, akkor azt mondom, hogy akár még működhet is, de azért nem árt odafigyelni...

Na, meg azért van olyan, hogy lovagiasság. Oké, én is az egyenjogúság és egyenrangúság híve vagyok, de azért szerintem ilyen esetben illett volna legalább valami szimbolikus kis aprósággal kedveskednie.

De amúgy itt az idő, hogy ezt megbeszéljétek! Egy kapcsolathoz hozzá tartozik a kommunikáció is.

szept. 29. 06:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Lepontoztál, de otthagytad az állásodat miatta, mik a tervek? Ott laksz majd vele?
szept. 29. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!