Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szeretne itt aludni. Lehetek rá emiatt mérges? Bővebben lenn.22F
Aludtunk már együtt többször. És mindig mondja amikor nála vagyok pár órát, hogy úgy el tudna aludni a karjaimban, meg hogy miért kell máris mennem.
És a szülei megengedik, az én őseim pláne, mégis valami gagyi kifogással kitért. És ez azért bosszantó, mert mindig akkora szája van és mondja, hogy majd ott alszok, majd felveszem a szexi pizsim meg stb.....
Szóval én ebből azt veszem le, hogy csak azért mondott nemet, mert neki ez nem fontos, mert nem akar velem lenni, és csak a szája nagy....
Akkor meg minek fűtött a minap is, hogy úgy aludna velem....
Ezt jogosan vethetem a szemére? Nem erőszakoskodni akarok vele, csak szar, hogy amikor volna rá lehetőség gagyi kifogásokkal jön.....
Legszívesebben azt mondanám neki, hogy akkor keresek valaki mást, aki alszik nálam....
Nem azon volt a hangsúly..
de tényleg, mondj már pár példát, hogy milyen kifogásokkal áll elő'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!