Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex nélküli "együttlét" megcsalásnak számít?
30 as pár vagyunk, több mint 4 éve vagyunk együtt.
A párom kissé maradi az új dolgokkal kapcsolatosan, de azért szoktunk eltérni a megszokottól.
az elmúlt hónapokban arra kaptam magam 30 as férfiként, hogy valami eszméletlen módon elkezdtek az igényes női lábak, talpak izgatni. (nem a lábszag meg az iylen gusztustalanságok, csak az igényes dolgok!)
Gondolom a nyár miatt nagyon sok flipp floppos stb mezítlábas lányt láttam mászkálni, és úgy rákívántam na :D
a páromnak is vezettem ezt be, nyaltam a lábujjait, talpát, náha hagyta, de inkább zavarba érzi magát tőle, és nem nagyon hagyja.
Az egészben a legidegesítőbb, hogy eszméletelenül szép, ápolt lábai vannak odafigyel magára ezen a téren is, folyton festett körmök stb.
Na most nálam ez olyan szintű lett, hogy képes lennék naponta nyalni, szopogatni a lábujjait, és a talpai közé tenni a szerszámot majd úgy "kiverni".
Van szex, és jó is! De ha a lábra tévedek elzárkózik, még akkor is ha ő már 1-2x megvolt az aktuális menetben, valahogy feszélyezve érzi magát, ellök, hogy "ne már" stb.
Na most: ha pl én elmegyek egy "hivatásoshoz" és semmi mást nem csinálok, csak megmaszírozom a talpát, plusz számba veszem a lábujjait, szopogatom, közben Ő kiveri nekem, vagy én a talpára, épp ahogy, akkor ez már megcsalás lenne?
Szeretem a párom úgy ahogy van, nem hagynám el emiatt.
Ha a feleséged arra vágyna, hogy egy 18 éves fiú vibrátorral kielégítse, megcsalásnak tekintenéd?
Semmi más nem történne, még meleg is lehetne a srác, és prosti is.
Az, hogy mi számít megcsalásnak, az nagyon személyes és sokféle tényezőtől függ, beleértve a párkapcsolat dinamikáját, a partnerek elvárásait és határait. Az alábbiakban megpróbálok segíteni, hogy jobban megértsd, mit jelenthet ez a helyzet és hogyan közelítheted meg.
Megcsalás definíciója
A megcsalás nemcsak a fizikai kapcsolatokat foglalhatja magában, hanem az érzelmi, szellemi és szexuális határok átlépését is. Egyes párok számára a megcsalás lehet egy egyszerű flört, míg mások számára csak a fizikai kapcsolat számít.
Az egyéni határok és igények
Határok és elvárások: Ha a párod számára a lábakkal kapcsolatos tevékenységek feszélyezőek, és ő nem nyitott rá, akkor fontos tiszteletben tartani ezeket a határokat. Ha te ezt fontosnak tartod, próbálj megnyitni egy őszinte párbeszédet a pároddal arról, hogy mik az elvárások és határok a kapcsolatotokon belül.
Őszinte kommunikáció: Beszéljetek arról, hogy mit jelent számotokra a megcsalás, és hogy hogyan érzitek magatokat az aktuális helyzetben. A nyílt és őszinte kommunikáció segíthet elkerülni a félreértéseket és a feszültséget.
Az egyéni igények kezelése: Ha van olyan igényed, ami a párod számára nem elérhető, próbálj meg keresni olyan megoldásokat, amelyek nem lépik át a kapcsolat határait. Az, hogy valaki „hivatásos” szolgáltatót keres, elég komplex kérdés. Az, hogy valaki más által biztosított szolgáltatásokat vesz igénybe, nem feltétlenül jelenti a megcsalást, de a pároddal folytatott beszélgetés és a kölcsönös megértés mindenképpen szükséges.
Mit tehetsz?
Beszélj a pároddal: Ha még nem tetted, próbálj meg nyíltan beszélni a saját igényeidről és érzéseidről. Talán tudtok találni egy közös megoldást vagy kompromisszumot.
Keresd a közös élményeket: Ha a lábbal kapcsolatos dolgok jelentősen befolyásolják a kapcsolatodat, érdemes lehet közösen felfedezni a különböző intimitási formákat, amelyek mindkettőtök számára elfogadhatóak.
Fontold meg a szakmai segítséget: Ha úgy érzed, hogy a kérdés komolyabb problémát jelent, érdemes lehet párterapeutát keresni, aki segíthet a problémák és igények kezeléseban.
Az, hogy mi számít megcsalásnak, minden kapcsolatban eltérő lehet, és az egyes emberek számára eltérő dolgok jelenthetnek megcsalást. Az a legfontosabb, hogy a kapcsolatban mindkét fél érzései és határai tiszteletben legyenek tartva.
Szerintem minden 3. személlyel megélt szexuális kapcsolat, legyen az petting, szex, hívás, chat megcsalás, ha a párod tudta és beleegyezése nélkül teszed. Szóval jah, most is az lenne a tanács, hogy a barátnőddel beszéld meg.
"más kérdéseknál, ha felmerül, hogy valamelyik félenk igénye vana szexben, azt írják sokan, hogy beszéljétek meg."
Ha a tudta nélkül csinálod átbszva őt, akkor a megkérdezése nélkül is tudod, hogy megcsalásnak venné és nem menne bele. Ha úgy gondolnád belefér neki, akkor már felvetetted volna.
én csak mellékes választ irnék mert érdekes számomra
Hogy mennyien leírják hogy mennyire undorító lenne ha a párja ezt akarná és belegondoltam mivan ha ilyet fogtam volna ki
A számomra jelenlegi tökéletes partnerem szinte rögtön belement mindenbe. És nála próbálkoztam ezzel elsőre, sose volt ebben csalódásom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!