Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex nélküli "együttlét" megcsalásnak számít?
30 as pár vagyunk, több mint 4 éve vagyunk együtt.
A párom kissé maradi az új dolgokkal kapcsolatosan, de azért szoktunk eltérni a megszokottól.
az elmúlt hónapokban arra kaptam magam 30 as férfiként, hogy valami eszméletlen módon elkezdtek az igényes női lábak, talpak izgatni. (nem a lábszag meg az iylen gusztustalanságok, csak az igényes dolgok!)
Gondolom a nyár miatt nagyon sok flipp floppos stb mezítlábas lányt láttam mászkálni, és úgy rákívántam na :D
a páromnak is vezettem ezt be, nyaltam a lábujjait, talpát, náha hagyta, de inkább zavarba érzi magát tőle, és nem nagyon hagyja.
Az egészben a legidegesítőbb, hogy eszméletelenül szép, ápolt lábai vannak odafigyel magára ezen a téren is, folyton festett körmök stb.
Na most nálam ez olyan szintű lett, hogy képes lennék naponta nyalni, szopogatni a lábujjait, és a talpai közé tenni a szerszámot majd úgy "kiverni".
Van szex, és jó is! De ha a lábra tévedek elzárkózik, még akkor is ha ő már 1-2x megvolt az aktuális menetben, valahogy feszélyezve érzi magát, ellök, hogy "ne már" stb.
Na most: ha pl én elmegyek egy "hivatásoshoz" és semmi mást nem csinálok, csak megmaszírozom a talpát, plusz számba veszem a lábujjait, szopogatom, közben Ő kiveri nekem, vagy én a talpára, épp ahogy, akkor ez már megcsalás lenne?
Szeretem a párom úgy ahogy van, nem hagynám el emiatt.
gusztustalan: leírva-olvasva az, de ha egy romatikus regényben olvasod nem gusztustalan, hanem jajj de izgató, vagy ha a párod csinálja szex közben, akkor sem ugye?
Mindenhogy leirva
Mindenhogy megtortenve gusztustalan ha a lábujjam szopkodják! Felfogod?
Nem a fszt nem te vagy aki a másik kerdesnel is eroszakolja a nőkre a gusztustalanságait...
"leírva-olvasva az, de ha egy romatikus regényben olvasod nem gusztustalan, hanem jajj de izgató, vagy ha a párod csinálja szex közben, akkor sem ugye?"
Nem olvasok romantikus regényeket, a páromat meg tökön rúgnám, ha a lábammal akarna maszturbálni.
érdekes ez a hozzáállás.
más kérdéseknál, ha felmerül, hogy valamelyik félenk igénye vana szexben, azt írják sokan, hogy beszéljétek meg.
Itt meg: undorító vagy, kib/*/sztalak volna már....
Felfogod, hogy nem én vagyok, bárkivel is keversz?
Ez előtt x idvel nem éreztem ezt, pár hónapja azt sem tudtam, hogy ilyen van.
Ugy látom itt inkább a prostis táma vágta ki nálatok a biztosítékot, meg a perverz leírás.
De most is azt írtuk, hogy kérdezd meg az asszonyt. Ha tudtad, hogy az a tanács, hogy beszéld meg vele, miért nem ezzel kezdted?
Sokan hozzátettük, mi mit csinálnánk. Miért minket kérdezel? Hogy aztán megsértődj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!