Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annácska79 kérdése:
Szerintetek?A leírtak alapján hogy látjátok a helyzetet?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok a párkapcsolatomat illetően. Amolyan se veled se nélküled kapcsolat.Májusba szakítottam a párommal,mert kiderült,hogy egy céges rendezvényen megcsókolta az exét és úgy érezte visszatértek az érzelmei,ezt ő maga mondta el nekem.Kb 2 hétig nem beszéltünk aztán szóba került köztünk a barátság extrákkal kapcsolat. Azóta több időt is tölt velem és még nyaralni is együtt voltunk,elvitt egy régi jó barátjához.Mivel a munkaidőnk estig tart,ezért szinte csak a hétvégén találkozunk, de azt teljes mértékben együtt töltjük. Hétköznaponkén marad a "jó reggelt" "jó éjszakát" üzeneteket és a videó beszélgetés. Ami viszont zavar az még mindig az ex. Akárhányszor összeveszünk valamin ő felkeresi,de érdekes,hogy csak akkor. Már beszélgettem vele erről és elmondtam neki ha ennyire ragaszkodik az exéhez akkor menjen hozzá én elengedem és talán akkor a hölgy is könnyebben békülne. Nem enged el.. Múltkor egy másik hölgyel chat-elt már a randit beszélték és annak azt mondta semmi féle kötödése nincs felém,csak addig van velem amíg nem lesz más. Sajnos ebből nekem az jön le,hogy neki kell valaki aki mellette van,mivel az ex se reagál neki semmit így úgy gondolom azért békül inkább velem csak ne maradjon egyedül. Még egy érdekesség,ha úgy alakul,hogy többet iszik akkor van hogy sír is nekem mennyire jó vagyok hozzá és nem tud engem elengedni,viszont mindezt józanul letagadja...Hozzá tenném az ittas az nem egyenlő a "hulla" részeggel.szept. 15. 17:48
1/14 anonim válasza:
Használ, kihasznál, bolondnak néz, és joggal. Repülni fogsz, ha összejön neki egy jobb és komolyabb.
2/14 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a meglátásom,sajnos! Csak nem értem mire jó belevonni ebbe a családot és barátokat.Kihasznál,akkor minek visz nyaralni és visz el anyukájához,ahol rajtam kívül csak a felesége járt.Na meg minek van tölti velem a hétvégét?Keresgéljen akkor :)
szept. 15. 17:58
3/14 anonim válasza:
2. Mert addig sincsen egyedül.
Ha ez az felállás nem tetszik, akkor neked kell az útját kiadnod, de határozottan.
4/14 anonim válasza:
Azt látom, hogy semmi önbecsülésed nincs.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés volt,igazat is adok neked csak egy a baj,szeretem.
Az útját már többször is kiadtam,de mindig jön ,egyszerűen nem hagy elmenni.
szept. 15. 18:07
6/14 anonim válasza:
Dehogynem hagyj elmenni,arra utalt azzal hogyha akad más elfelejti, hogy létezel. Addig használgat. Mit szeretsz benne amikor saját magad se szereted kérdező? 🤔
7/14 anonim válasza:
6. Tetszik neked kérdező, de nagyon, az a te bajod.
Inkább kezdj el te is ismerkedni, mert csak elmennek az éveid a semmire.
8/14 A kérdező kommentje:
Tényleg elküldtem már többször is,pont azért amit írtál,önmagam miatt.Viszont addig jön míg én barom újra visszafogadom.
szept. 15. 18:13
9/14 anonim válasza:
De ne fogadd vissza. Mondd meg neki hogyha felkeres elmész a rendőrségre zaklatás miatt, vagy, hogy akadt más férfi és majd nem fog keresni!
10/14 anonim válasza:
Vegyél magadon erőt és zárd le! Csak használni akar amíg nincs jobb! Kiszívja az erőt belőled, ha ezt engeded... egy darabig rossz lesz, de idővel javul a helyzet..kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!